• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cildi

Eline direkt verip ısıra ısıra yemesin de 😊 evet eczanede oluyor bize de çocuk doktoru önermişti gitmedik doktor bırakmamıştım en son sadece çocuk hastanesine gittim özel bi hastaneydi. Krem diğer kremlere göre biraz pahalı ama 1 sene falan bitmiyor büyük olduğundan. Alsın ondan, çoğu doktor demiyor bile pahalıdır diye. 100 tl kadar. Ama gerekli gerçekten değer.
Nelere veermiyoruz anacim 100 lirayi.
Alsin madem ose yariyormus.
Cocugum su halde olmasin da yani 🤦‍♀️

Eline direkt verip ısıra ısıra yemesin de 😊 evet eczanede oluyor bize de çocuk doktoru önermişti gitmedik doktor bırakmamıştım en son sadece çocuk hastanesine gittim özel bi hastaneydi. Krem diğer kremlere göre biraz pahalı ama 1 sene falan bitmiyor büyük olduğundan. Alsın ondan, çoğu doktor demiyor bile pahalıdır diye. 100 tl kadar. Ama gerekli gerçekten değer.
Ya ben kullanmadıgım krem ılac kalmadı artık parasını gectım cıldı zarar gorecek ismi ne dedınız foto attım bakar mısınız ben sudan oldugunu dusunuyorum cunku kısın benım yuzumde de döküntüler olustu.

Feslegenim senin fotolari net anlayamadim.
Kabarma yok.
Kuruluk ve iz var boyle.
Basta gobekteydi sonra bacaga gecti.
😔
Atesi de var 4 gundur ama. Biz dise yorduk.
Eli surekli agzinda ve agzi akiyor diye.

Gotureyim de bari ilac alayim 😔
Kabarıklık yoksa egzama o zaman. Kortizonlu krem veriyorlar.
Kıyafetlerini ayrı yıkayacaksın. Yumuşatıcı kullanmayacaksın. Larocphe nin nemlendiricisi ve sampuanini verdi doktor. Çok iyi geldi bize. Bir de su değmeyecek. Haftada bir banyo.
Eğer egzama ise ateşin egzamayla ilgisi yoktur canım.

Ya ben kullanmadıgım krem ılac kalmadı artık parasını gectım cıldı zarar gorecek ismi ne dedınız foto attım bakar mısınız ben sudan oldugunu dusunuyorum cunku kısın benım yuzumde de döküntüler olustu.
Fotoyu nereye attın canım bana mesaj gelmedi de ondan soruyorum bu dediğim krem ilaç değil nemlendirici normal bir krem gibi reçetesiz falan satılıyor eczanelerde yoksa ilaç olsa önermem herkes için farklıdır ilaçlar. Kullanılan body kremler gibi ama en nemlendirici krem bu. Linola adı. Beyaz bir nemlendirici krem. Gerçekten biz çok çektik ve en etkili olanını buldum sonunda. Bi faydası olsun diye de arada bir böyle görürsem denk gelirsem faydam olsun istiyorum.

Merhaba yeğenimde beyaz tenli ve hassas tene sahip biz bikaç marka denedik ve en iyi sonuç aldığımız linola vücut nemlendirici yüz kremi ve şampuanı kullanıyoruz çok memnunuz geçmiş olsun

Fotoyu nereye attın canım bana mesaj gelmedi de ondan soruyorum bu dediğim krem ilaç değil nemlendirici normal bir krem gibi reçetesiz falan satılıyor eczanelerde yoksa ilaç olsa önermem herkes için farklıdır ilaçlar. Kullanılan body kremler gibi ama en nemlendirici krem bu. Linola adı. Beyaz bir nemlendirici krem. Gerçekten biz çok çektik ve en etkili olanını buldum sonunda. Bi faydası olsun diye de arada bir böyle görürsem denk gelirsem faydam olsun istiyorum.

Eklentiler

• ED697EF4-A069-46CB-AF1B-980931853599.jpeg
    ED697EF4-A069-46CB-AF1B-980931853599.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 18
görüntülü muayne yapan reçete yazan doktorlar var imkanınız varsa gösterseniz bu nemlendiriciyle olcak bişi değil yaa yazık kuzum Allah şifalar versin çok üzüldüm :(

görüntülü muayne yapan reçete yazan doktorlar var imkanınız varsa gösterseniz bu nemlendiriciyle olcak bişi değil yaa yazık kuzum Allah şifalar versin çok üzüldüm :KK43:
Kortızonlu krem kullanıyorım doktoragıttım ama nedenı bulamayınca cözüm kısa surekı oluyor alerjı test yapması lazım suan kucuk bır ılcedeyım oyle bır ımkanım yok saglıkocagındakı doktora sorcam ama suan oldugunu dusunuyorum. Dırek kuyu suyu bızde arıtma var ama yeterlı degıl gıbı gelıyor.

Kortızonlu krem kullanıyorım doktoragıttım ama nedenı bulamayınca cözüm kısa surekı oluyor alerjı test yapması lazım suan kucuk bır ılcedeyım oyle bır ımkanım yok saglıkocagındakı doktora sorcam ama suan oldugunu dusunuyorum. Dırek kuyu suyu bızde arıtma var ama yeterlı degıl gıbı gelıyor.
Umarım en kısa sürede tedavisi olur canım benım Allah ım tez zamanda şifasını versin adı ne kuzumun dua edicem çokca ayy çocuklara bişi olmasına hiç dayanamıyorum ben içim gitti şuan :(

Umarım en kısa sürede tedavisi olur canım benım Allah ım tez zamanda şifasını versin adı ne kuzumun dua edicem çokca ayy çocuklara bişi olmasına hiç dayanamıyorum ben içim gitti şuan :KK43:
Ilgar Hamza❤️ Teşekkür ederım şimdiden. Yarın tekrar sorcam doktora.

görüntülü muayne yapan reçete yazan doktorlar var imkanınız varsa gösterseniz bu nemlendiriciyle olcak bişi değil yaa yazık kuzum Allah şifalar versin çok üzüldüm :KK43:
Kim yapiyo acaba onu 😔
Simdi acilden donuyoruz.
Atesini dusuremeyince apar topar gittik.
Gosterdim bu dokuntuyu. Alerji gibi. Yarin uzmana getirin mutlaka dedi 😔

Kim yapiyo acaba onu 😔
Simdi acilden donuyoruz.
Atesini dusuremeyince apar topar gittik.
Gosterdim bu dokuntuyu. Alerji gibi. Yarin uzmana getirin mutlaka dedi 😔
Bana acıbademden mesaj geliyo devamlı hastaneye gitmeden görüntülü muayne falan diye o yüzden dedim tabi bunlar birazda imkan meselesi evde o şartlara uygun düzen ve maddi olarak Allah şifa versin ateşde tehlikleli Allah korusun bu süreçte bide çokk geçmiş olsun çokkk :(

Back