Kızlar ben cok kotuyum. Bebegime az daha zarar veriyordum. Bu kadar hassas olup bu hatayi nasl yaptım aklim almiyor. Cuma gunu doktora gittik sag kulaginda iltihsp varmış zinnat diye antibiyotik verdi doktorumuz. Eczaci tarif etti 37 ml ölçek icinde 37 ml kadar antibiyotik tozunu koyup su ile karistir yogurt kivamina gelecek dedi. Ama hic bu hazırlandığından 5 ml lil kasik var onunla bir kez vereceksin demedi ben mi yanlis anladim bilmiyorum ama eminim yani sanki 37 ml kabin hepsini vercek gibi anladim
hazirladim aksam vermeye başladım. Bu arada oglum 5 bucuk aylik. Nerdeyse 37 ml in %60-70 ini verdim ve birden düşündüm bu antibiyotik kucucuk bebege fazla degil mi dedim yanlis mi anladim dedim hemen ilacin icinde k kullanma kagidinu okudum ve yanlis verdigimi farkettim 1 kasik 5 ml vermm lazimmis. Sanirim bi 25 ml verdim ama verirken bebeğim doke saca icti nerdeyse yarisina yakini döküldü. Bi 15-20 ml icmistir net
3-4 kat fazla içerdiğmi farkedince kafayi yicek gibi oldum hemen parmagimi agzina sokup kusturdum kusmadan once bebeğim kasiliyordu. Kusunca kasilmasi gecti. İctiginin yarisini kusmustur diye düşünüyorum yani 8-10 ml icinde kalmis olablr belki hepsi cikti emin degilim cunku tok karnina icirdim antibiyotigi. Sut de kusmus olablr.. bi kismi sutte olablr. Hastane aradim pratisyen var acil de dedi. Nobetci bi eczaneyi aradım danistim bebek de bi problem varsa belli olurdu var mi dedi. Yok gibiydi kusunca kasilmasi gecti deyince gerek yok doktora gitmeye hem bi kere fazla verneden bisey olma dedi ama içiniz rahat etsin isterseniz goturun hastaneye dedi. P. Tesi kendi doktorumuza randevu aldim yarin gidecegiz. Su an bi problem yok sukur ama yillar sonra ortaya cikarmis antibiyotiklerin etkileri diye duydum. Antibiyotige dun aksam tekrar basladim 1 kaşık veriyorum simdi 12 saat arayla ama oyle sogudum ki antibiyotik den hic vermk gelmiyor içimden ama oglum geceleri uyumuyor kulak ağrısından
kendimi cok mutsuz hissediyorum ya kusturmasaydim
ya bebegime benim yüzümden bisey olsaydi
iki gündür kotu ruyalar goruyorum kendimi cok suçluyorm