KiyamamCorastın mustela beponthol sensıdrm bıedorma atoderm hangıdı olur bılmıyorum ama bunlar kortızonsuz bızım gecmıyor malesef
Sebamed alacagim sampuani. Nemlendirmeye devam edeyim. Bakalim ne olacakşampuandan da olabilir değiştirin isterseniz. Yumuşatıcı kullanmayın. Cildini nemlendirin. Benim kızımında oldu bir süre sonra geçti
Bızım sarı sarı yara oldu kortızon kullanımca hafıflıyor sonra tekrar. Bende takrar gıdecegım.Kiyamam
Bizimki de bunun az daha hafif hali.
Arrik bi cesaret yarin goturecegim cocuk dr.una
Dun instagram da ali fuat serpen hocanin profilini arsinladim.Bızım sarı sarı yara oldu kortızon kullanımca hafıflıyor sonra tekrar. Bende takrar gıdecegım.
Benim kızımınkine cok benziyor.Feslegen Kokulu Nane canim senn kizinda da bu tarz bi sknti olmus arkadasa yardmci olabilirsin belki
Feslegenim senin fotolari net anlayamadim.Tatlım buna mı benziyor?Çocuk Hastalıkları - Kızlar bu isilik mi 😰😰
Kızlar, kızım uyanıp ağlamaya başladı. Malum sebepten doktora götüremiyorum. Bu isilik mi? Ya da bilen biri var mı? 😭😭😭www.kadinlarkulubu.com
Biz doktoruna sorduk. Alerji dedi. Krem ve şurup ismi verdi. Evde olduğu için kullandım. Sabahına geçti. 5 gün devam ettik ilaca. Çok şükür şimdi yok.
Evet bende hemen aklma geldi etiketledim seniBenim kızımınkine cok benziyor.
Canim 4 gun ates baya cok bencede biran evvel doktora goturmelisinFeslegenim senin fotolari net anlayamadim.
Kabarma yok.
Kuruluk ve iz var boyle.
Basta gobekteydi sonra bacaga gecti.
Atesi de var 4 gundur ama. Biz dise yorduk.
Eli surekli agzinda ve agzi akiyor diye.
Gotureyim de bari ilac alayim
Hemsireye sordum saglik ocagindaki.Canim 4 gun ates baya cok bencede biran evvel doktora goturmelisin
Çok güzel yazmışsın şiir gibiAyri yikiyorum.
Yumusatici kullanmiyorum.
Deterjani dalin granul sabun.
Ona da yeni gectim.
Onceden dalin sivisini kullaniyordum.
Sudocrem suruyorum.
Mesela ne surebilurim baska?
Yedikleri de domates cok yedi su siralar.
Bir de helva.
Helvayi keseli 10 gun oldu.
Domates de 5 6 gundur yemiyor.
Digerleri hep yedigi seyler.
Allah o domatesi napmasin?Çok güzel yazmışsın şiir gibiinşallah geçsin domates çilek limon portakal mandalina gibi yiyeycekler yedirme asitli onlar. Muhtemelen domatesten olmuştur.
Neyse bulduk bari neyden olduğunuAllah o domatesi napmasin?
Hayir bir de nasil yiyor gorsen sasarsin
En az 5-6 dilim yiyor kahvaltida.
Salata yapinca da gelip istiyor,vermezsem agliyor. Ortaligi yikiyor. 1 2 dilim de o sira goturuyor mideye.
Cok domates yedi essolusu vermeyim bari
Vermeyim bari.Neyse bulduk bari neyden olduğunuzaten yaramayana istahlanıyolar benim çocuk da emekleyerek arkamdan gelip yerdeki domates dolu poşetten bi tane ben görmeden alıp şap şup yemişti insan kıyamıyo da o an elinden almaya... 2 yaşına kadar yedirme domates, hâlâ limonu domatesi vermem direkt kızartıyor böyle alerji gibi tepki. Nemlendiricisini eksik etme kızarmasa bile normal zamanlarda da
Ve linola krem var büyük bi krem alman yapımı. O en etkilisi nemlendiricilerin.
Geçer hemen inşaallah kuzumunAllah o domatesi napmasin?
Hayir bir de nasil yiyor gorsen sasarsin
En az 5-6 dilim yiyor kahvaltida.
Salata yapinca da gelip istiyor,vermezsem agliyor. Ortaligi yikiyor. 1 2 dilim de o sira goturuyor mideye.
Cok domates yedi essolusu vermeyim bari
Kabarik degil.Fotoda net goremedim ama kabarik sanirim. Alerjiye cok benziyor. Domates alerjendir bu arada.
Simdilik surup verir doktor. Ama alerji testi yapilmasi lazim tabii o da cok ayrintili bisi.
Eline direkt verip ısıra ısıra yemesin deVermeyim bari.
Ama mesela corbada yemeklerde bulunuyor ya ondan bisey olmaz heralde.?
Bu linola krem eczanede vardir demi?
Aldirayim bari hazir esim markete gitmisken evzaneye ugrasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?