bebeğimin burnu tıkanık ne yapmalıyım?

cigdemeroglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1
0
merhaba. 1,5 aylık bebişimin burnu tıkanık ve ne yaptıysak tam bir sonuç alamadık.bebeğim emerken genzine süt kaçıyo sürekli.ağız yatıyla bi ememedi yavrum.emerken sürekli sesli bi şekilde nefes almaya çalışıyo.ne yapmalıyım bilmiyorum artık. böyle bir deneyimi olan var mı?lütfen bana yardım edin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

busıralar benimkide çok tıkanıyo hava sıcak çok terliyo ensesindeki ter üstüde kuruyuncada burnu tıkanıyo hemen sıksık üstünü değiştirmeye dikkat ediyorum bizd işe yaradı gibi ama
sizinkide aynı sorunmu bilemiycem arkadaşım

Canım okyanus suyu satılıyor eczanelerde doĞal ıstersen ondan sık

evet cnm eczanelerde serum fizyolojik yada okyanu suyu satılıyor her gün 1-2 damla damlat burnuna rahatlar çocuk
birde burnunu temizle arada

Bende 2 damla serum fizyolojik damlatıyorum tıkanınca çok iyi geliyor. Bide her banyosunda yüzünü yıkarken burnunu hafifçe sıkınca genzinde biriken süt parçaları burnuna iniyor. Onları alınca çok rahat ediyor kuzum a.s.

canım bebeğin ilk ayarında tıkalı olması gayet normal bir hastalık belirtisi değil
toinmer baby sprey tavsiye ediyorum

cnm serum fızyolojık var eczanede ben ojdan damlatıorum ıı gelıo hem ıcındekı pıslıklerıde dısarı attırıo nhemde tıkanıklıı acıo bı dene ıstersen

okyanus suyu damlattıktan sonra, bir nazal aspiratörle burnundakileri çek. otri bebenin nazal aspiratörünü tavsiye ederim. eczanelerde bulabilirsin, ellerinde yoksa da iste getirirler, ecza depolarında oluyor çünkü.

canım eczanelerde serum fizyoloji satılıyor ben hergün ondan damlatıyorum hemen açıyor çok rahatlıyor oğluşum..

X