• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin bu hareketleri normal mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mehmetinlatifesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
51
0
46
Yozgat
benim 5 aylık dünyalar tatlısı bi kızım var...bebeğim seslendiğimizde başını sağa sola çevirirken kafası titretiyor...normaldede çevirirken aynısını yapıyor...bir de bazen dalıyor sesleniyoruz duymuyo cevap vermiyo elimizle gözlerinin önünden geçiyoruz bakmıyo acaba bi sıkıntı mı var.. aklıma kötü şeyler geliyo acaba epilepsisi mi var...doktora götürücem ayın 26sında kontrolü var...ne olur bi cevap verin....

benim kızımda 5 buçuk aylık ve o kafa titremelerimiz yeni yeni azaldı. boyun kasları henüz güçsüz olduğu için kafasını dik durumda çevirirken titriyordu. o kısmı normal sanırım sizinkininde ama seslenme kısmını bilemiyorum belki birşeye odaklanıyordur gözü dalıyordur bebekler bizden farklı şeylere dikkat ediyor bazen. yinede içiniz rahat olması için doktoruna danışın tabi umarım sağlıklıdır bebiş

benim kızımda 5 buçuk aylık ve o kafa titremelerimiz yeni yeni azaldı. boyun kasları henüz güçsüz olduğu için kafasını dik durumda çevirirken titriyordu. o kısmı normal sanırım sizinkininde ama seslenme kısmını bilemiyorum belki birşeye odaklanıyordur gözü dalıyordur bebekler bizden farklı şeylere dikkat ediyor bazen. yinede içiniz rahat olması için doktoruna danışın tabi umarım sağlıklıdır bebiş

canım çok çok sağol benim ilk bebeğim herşeye pimpirikleniyorum...çevreden de neden bu çocuğun kafası böyle titriyo falan diyolar morqlimi bozuyorlar...Rabbim bütün bebeklere sağlık sıhhat versin inşALLAH....

annelikte hersey bir telas,anliyorum sizi ama sikmayin caninizi.Her ihtimale karsilik onu doktora gostermeniz anne olarak goreviniz elbet ama ben herhangi bir sikintisi oldugunu sanmiyorum.Saglicakla.

Back