- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
canim anlattigim gibi simdi bebeginin hareket alani cok oldugu icin kordonun arasindan gectigi icin oluyor nasil gecti isede o sekilde tekrar donebiliyor kordondan kurtuluyor ilerleyen haftalarda tekrar doktorun kontorl edecektir..kac kere dolanmis bilmiyorum ama
5 kere dolanma ile bile normal dogum yapanlar var..uzulme
senin uzulmen bebegide cok etkiliyor..benim öyle oluyordu oynamiyordu kimildamiyordu..
canım benımde bebegımın boynunda kordon dolanmıs hemde ıkı kezzz bende cok agladım ve halada oyle ama alıstımm sureklı hareketlerını kontrol et ve hareketlerını hıssetmedıgın an doktora gıt bence hıc cekınmeden benım yarım gun hareket etmese bıle hemen doktora gıdıyorum benım de 4 gunum kaldı doguma pazartesı sezeryan olucammm ama moralını yuksek tut canım sureklı dua et sana ALLAH TAN baska kımse yardımcı olamaz
kızlar bebegim bugün tam 20 haftasını doldurdu iki gün önce doktora gittim kontrole ve boynuna kordon dolanmıs bebegimin bilgisi olan varmı yada aynı durumu yasayanlar ne olur yardım edin cok korkuyorum ben daha önce bebek kayıplarının cogunu bebek kordon dolanması yüzünden bebeklerin hayatını kaybetmesini duymustum bu durumu yasayanlar varsa ne olur yardım edin:a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?