• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derend

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
69
20
3
25
Merhabalar bir kaç gün önce boynunda hafif bir kızarıklık ve sulanma vardı bende parfümsüz bir krem sürdüm git gide çoğaldı şimdi kokuda var ne yapmak lazım fikri olan var mı? Boynu çok kat kat zor görünüyor fotoğrafta görünenden daha kötü durumda.

Eklentiler

• 2744E83A-CC20-4E76-846E-5CC2ADC4402C.jpeg
    2744E83A-CC20-4E76-846E-5CC2ADC4402C.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 61
Pişikten iltihaba doğru ilerlemiş sanki…
Bi doktora gösterin.
Farklı bir krem vs.daha kötü sonuçlar doğurabilir.

Doktorunada yazdım bakalım ne diyecek sizlerinde görüşünü almak istedim bi geceden sabaha çok kötü olmuş ve ilerlemiş

Doktorunada yazdım bakalım ne diyecek sizlerinde görüşünü almak istedim bi geceden sabaha çok kötü olmuş ve ilerlemiş
Nemli bir tülbentle tampon hareketlerle silin sonra kurulayın
Doktor tavsiyesi gelene kadar kuru tutmaya çalışın.
Siz ekstra bir şey uygulamayın şimdilik

Merhabalar bir kaç gün önce boynunda hafif bir kızarıklık ve sulanma vardı bende parfümsüz bir krem sürdüm git gide çoğaldı şimdi kokuda var ne yapmak lazım fikri olan var mı? Boynu çok kat kat zor görünüyor fotoğrafta görünenden daha kötü durumda.
Aynısı kızımda var boyun altı sürekli böyle oluyor. Mustela nın egzama kremini sürüyorum geçiyor yine oluyor boğumlu duruyor belki ondan...
Ne dedi doktorunuz bana da bilgi verir misiniz

Pişik kremi sürün daha iyi olur . Kaç aylık bilmiyorum fakat tummytime yaptırın ki az hava alsın

Hametan veya pişik kremi sürün. Bebek pudrası bile kullanabilirsiniz ama parfümsüz kremden neyi kast ettiğinizi anlamadım. El kremi falan mı?

Nemli bir tülbentle tampon hareketlerle silin sonra kurulayın
Doktor tavsiyesi gelene kadar kuru tutmaya çalışın.
Siz ekstra bir şey uygulamayın şimdilik
Doktorum mantar olabileceğinden süphelendi. Çok az Travazol krem yada Madecassol ile Dermo-trosyd kremleri karıştırıp sürebilirsiniz dedi. Bende travazol krem var onu sürüp gözlemliycem bakalım inşallah geçer hemencecik.

Aynısı kızımda var boyun altı sürekli böyle oluyor. Mustela nın egzama kremini sürüyorum geçiyor yine oluyor boğumlu duruyor belki ondan...
Ne dedi doktorunuz bana da bilgi verir misiniz
Doktorum mantar olabileceğinden süphelendi. Çok az Travazol krem yada Madecassol ile Dermo-trosyd kremleri karıştırıp sürebilirsiniz dedi. Bende travazol krem var onu sürüp gözlemliycem bakalım inşallah geçer hemencecik.

Pişik kremi sürün daha iyi olur . Kaç aylık bilmiyorum fakat tummytime yaptırın ki az hava alsın
3 aylık yatırıyorum fakat çok uzun süre duramıyor tabi. Boynu o kadar etli ki mahşallah çok gıdısı var orasına ben bakmasam asla gözükmüyor.

Hametan veya pişik kremi sürün. Bebek pudrası bile kullanabilirsiniz ama parfümsüz kremden neyi kast ettiğinizi anlamadım. El kremi falan mı?
Parfümsüzden kastım kokusuz INCIA’nın bir kremi var hasas alerjik ciltler için ama iyi gelmedi o maalesef. Doktorumda travazol krem sür dedi mantar gibi dedi biraz onu sürüp bakacağım umarım geçer

Travazol denerim bende de var, mustela kullanıyorum o yaramazsa

Selam travazol baya bi işe yaradı hafif kızarıklık kaldı tekrarlamamasını ümit ediyorum her gün kontrol ediyorum artık boynunu 🤦🏻‍♀️
Selam mustela da bende işe yaramadı almak gibi bi hata yapmayın, bugün ilk defa ben de travazol sürdüm..günde kaç kere uyguladınız?

Back