• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin boğazına süt kaçıyor r

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
301
191
103
30
:KK1:kızlar 2.5 aylık kızım var emerken kızım boğazına süt kaçırıyor iki ellerinle çırpınıyor kıpkırmızı oluyor hık hık yapıyor çok korkuyorum emzirmek 🤱 istemiyorum bu yüzden napıcam ben böyle yardım edin :KK1:

sutunuz fiskirir gibi geliyosa birden yutamiyordur biraz on sutu sagarsaniz tazyiki almis azaltmis olursunuz

zamanla vucudunuz bebeginizin ihtiyaci kadar sut ureticek buyuk olcude 3 aydan sonra azalma basliyor. benim de sutum cok fazla olurdu anlayabiliyorum o sebeple ama emzirmeyi birakmayin sakin su an bebeginiz icin en faydali sey bu. biraz onden sagin oyle emzirmeyi deneyin bir muddet azalana kadar

zamanla vucudunuz bebeginizin ihtiyaci kadar sut ureticek buyuk olcude 3 aydan sonra azalma basliyor. benim de sutum cok fazla olurdu anlayabiliyorum o sebeple ama emzirmeyi birakmayin sakin su an bebeginiz icin en faydali sey bu. biraz onden sagin oyle emzirmeyi deneyin bir muddet azalana kadar
Sağdığım sütümü depolayayım mı cnm lazım olur mu derin dondurucuya atsam birde kaçsa bile sorun olur mu süt bu iner demi midesine katı cisim değil sonuçta

Bebeği biraz dik tutarak emzirin.ayaklari başı aynı hizada olmasın çok az eğim verin başı yukarıda olsun.bir arkadaş daha yazmış emzirmeden biraz sagip dolaba atın.

Bebeği biraz dik tutarak emzirin.ayaklari başı aynı hizada olmasın çok az eğim verin başı yukarıda olsun.bir arkadaş daha yazmış emzirmeden biraz sagip dolaba atın.
Sağol Cn merhaba Allah razı olsun yavrularımız ona emanat

Back