- Konu Sahibi katipmerve
Kiz dogurmadinmi daha ))Iyiyim simdi yemwgimi yedim cayimi icyom birazdan tipin aciline gitcem bakim ne diycek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz dogurmadinmi daha ))Iyiyim simdi yemwgimi yedim cayimi icyom birazdan tipin aciline gitcem bakim ne diycek
Aslimda ikaraam gozumun onunde olur bole stresede girmem ama jaftaya dogururum ancaKiz dogurmadinmi daha ))
Hadi bakalim hayirlisi canim, guzel guzel bebegini kucagina almak nasip olur InsallahAslimda ikaraam gozumun onunde olur bole stresede girmem ama jaftaya dogururum anca
canım bende oğluma hamileyken 36. haftada falandı yanılmıyorsam doktor sağ böbreğinde genişleme var doğumdan sonra çocuk doktoruna götürmelisin demişti.2-3 haftalıkkken götürmüştük kendiliğinden geçmiş ve hiç bi sorun kalmamış sende çok sıkıntı yapma Allah'ın izniyle bişey olmaz.Hayırlı doğumlar dilerim sanaSlm anneler luften yardimci olun
!!!! 40#1 Gunluk hamileyim bugun dr a geldim bebegimin bobreginde 13 mm lik genisleme oldugunu soledi canm cok sikkin bide.benim ikili testimde yuksek dawn cikmisti nolur dua edin biseler yazin
Ins canm artik cok takmiyom rabbim neylerse guzel eyler hayirlisi artikcanım bende oğluma hamileyken 36. haftada falandı yanılmıyorsam doktor sağ böbreğinde genişleme var doğumdan sonra çocuk doktoruna götürmelisin demişti.2-3 haftalıkkken götürmüştük kendiliğinden geçmiş ve hiç bi sorun kalmamış sende çok sıkıntı yapma Allah'ın izniyle bişey olmaz.Hayırlı doğumlar dilerim sana
yuh.. hayal gucu ne kadarda genismis babanin.. Allah once akil sonra fikir sonrada biraz cocuk sevgisi versin.. insan evlanina bunu yapmaz.Kizlarrrr bebegimin bobregindeki genisleme kucukmus onemsiz hale gelmis xok sevindim ama babam canimi cok sikti aradim sollim dedim ben ablamin biriyle konusmuyorum babam bana sakin sakin diyoki ablanla helalles.dogumda olursen helallesmeden gitme dio aradimdan beri agliyom benim olnemim hic onemi yok
Demii!!! onlarin gozunde hicbir zaman onemli olmadim ki daha canim sikkin,,benim sikinti stresim bana yeter bide bunlar sikinti veriyoyuh.. hayal gucu ne kadarda genismis babanin.. Allah once akil sonra fikir sonrada biraz cocuk sevgisi versin.. insan evlanina bunu yapmaz.
Ayyy salla ya, keyifleri bilir hem hamile olan sensin ablanın seni araması gerekir, azıcık kardeş sevgisi kalmışsa tabi, ben kardeşim için canımı veririm beee... Boşver dünya bir yana sen ve bebişin bir yanaDemii!!! onlarin gozunde hicbir zaman onemli olmadim ki daha canim sikkin,,benim sikinti stresim bana yeter bide bunlar sikinti veriyo
Saol canm vallaha el daha iyi saolusnlar her dr gittimde arkadaslarim arar nasil bi aikinti varmi diye kus oldum ablam haric ailemide ben ariyom dr gittim bole bole diye((Ayyy salla ya, keyifleri bilir hem hamile olan sensin ablanın seni araması gerekir, azıcık kardeş sevgisi kalmışsa tabi, ben kardeşim için canımı veririm beee... Boşver dünya bir yana sen ve bebişin bir yana
merhaba size özelden yazdım ama dönmediniz bebeğiniz ve siz iyi misiniz.Saol canm vallaha el daha iyi saolusnlar her dr gittimde arkadaslarim arar nasil bi aikinti varmi diye kus oldum ablam haric ailemide ben ariyom dr gittim bole bole diye((