Merhaba benim kızımda 1 aylık olcak bende böyle bişi farkettim. Sizin düzeldimi acabaBebeğim 3 aylık kızlar gözlerine bakıyorum sol gözü masmavi, diğer gözü ise resmen ela yeşil gibi bir renk. Görenler sol gözüne bakarak aaa maviş bu diyorlar sağ gözü görünce aaa mavi değil ela bu diyorlar. Canım sıkılmıyor değilAcaba benim gibi olup bebeğinin göz rengi sonra düzelen var mı? Yoksa böyle mi kalacak.
Sizde durum nasıl oldu benim kizimda iki haftalık biri koyu mavi biri kahve gittikçe aradaki fark azalır inşallahMerhaba benim kızımda 1 aylık olcak bende böyle bişi farkettim. Sizin düzeldimi acababilgilendirirseniz sevinirim
benim kızım 2 aylık ve bir gözü kahve digeri resmen mavi neden bilen var mı[/QUOTE
Sağlıklı olsunlar inşallah ama merak ediyorum nasıl oldu renk farklılığı .okulda çocukların tepkilerinden çekiniyorum insan
Benim kizimda aynı durum var .sağlıklı olmasi önemli ama kucukbyaslardaki tepkilerden çekiniyorum insan.sizde renk nasıl değişti acababenim kızım 2 aylık ve bir gözü kahve digeri resmen mavi neden bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?