Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin bir gözü küçük
- Konu Sahibi Nbrslm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek göz sağlığı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.884
- 133
- 15 Eylül 2018
- 1.047
- 1.933
- 133
Göz yaşı kanalında tıkanıklık olmadığından emin misiniz? 1 yaşından önce bir çok bebekte bu sorun oluyor. Benim kızımda da vardı. Gözü küçüktü bu yüzden. Sonradan
Küçük olmayan normal olan gözünde çapaklanma olmuştu damla kullandık ama diğer gözünde çapaklanma olmamıştı. Sizin küçük olan gözünde çapaklanma vs varmıydı
Cevap verdiğiniz cok teşekkür ederim. 40 günlükken göze gittik bir sıkıntı çıkmamıştı ama dediğiniz gibi bi kez daha götüreyimNörolojiye bi muayene olsa iyi olur. Normal doğumda bazen sinirlerde zedelenme olabiliyor. Düşük göz kapağı olabilir. Göz yaşı kanalı tıkalıysa kuruluk varsa ya da çapaklanma olmuş enfeksiyon olur ondan da olabilir. Sonra göz için muayene olsa fayda var.
- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.884
- 133
Evet küçük gözde capaklanma oluyordu. Ama bir arkadaşımın bebeginde tikaniklik olmasına rağmen ne gözü küçüktü ne capaklanma vardı. Belki sizde de hafif seyreden bir durum vardır. Doktora bir danışın araştırılsınKüçük olmayan normal olan gözünde çapaklanma olmuştu damla kullandık ama diğer gözünde çapaklanma olmamıştı. Sizin küçük olan gözünde çapaklanma vs varmıydı
Bugun uZman hekime götürdük göz randevusu aldım. Daha küçük olduğunu gözdeki sinirlerin tam anlamıyla gelişemediğini gelişebileceğini 1 yasından sonra tanı koyabileceğini belirttiEvet küçük gözde capaklanma oluyordu. Ama bir arkadaşımın bebeginde tikaniklik olmasına rağmen ne gözü küçüktü ne capaklanma vardı. Belki sizde de hafif seyreden bir durum vardır. Doktora bir danışın araştırılsın
- 15 Eylül 2018
- 1.047
- 1.933
- 133
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.047
- 598
Göz kapağında bi sıkıntı var mı pekiBenim bebegimin boyle. Gorme testinw gittiğimizde doktora sordum, yapisal demisti. Babasınınkilere benziyor sanırım
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.047
- 598
Nasil bir sıkıntı?Göz kapağında bi sıkıntı var mı peki
Doktor boyle bisey demedi. Gormesinde sorun yok, gozlerinden birisinin kısık olmasinin sebebide yapısal dedi. Ben biraz daha sorunca zorla bisey cikartacaksin herhalde, gayet saglikli demisti
Bi bakabilirmisiniz fotoğrafa sizinde böylemiydi bende cok kafama takıyorum malesefNasil bir sıkıntı?
Doktor boyle bisey demedi. Gormesinde sorun yok, gozlerinden birisinin kısık olmasinin sebebide yapısal dedi. Ben biraz daha sorunca zorla bisey cikartacaksin herhalde, gayet saglikli demisti
Eklentiler
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.047
- 598
Evet buna benzer. Doktor bisey yok dediyse yoktur takmayinBi bakabilirmisiniz fotoğrafa sizinde böylemiydi bende cok kafama takıyorum malesef
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
Merhabalar bebeğim 2 buçuk aylık bir gözü diğer gözüne göre daha küçük göz kapağı daha düşük duruyor böyle bi durum başına gelen oldu mu
bu gozun neresi kucuk belli bile olmuyo ayni gibiBi bakabilirmisiniz fotoğrafa sizinde böylemiydi bende cok kafama takıyorum malesef
- 7 Mart 2019
- 2.965
- 1.468
- 133
- 32
Gözünün biri küçük değil bir gözü daha içeri doğru baktığı için size öyle geliyor nasıl anlatsam göz kayması gibi mi desem biri ortada biri göz pınarına yakın bakışı o yüzden öyle geliyor size onu takip ettirin bence şuan normal demiş zaten ama kayma varsa bebekken müdahale ile düzelme oluyor