Bebeğimin bıngıldağı geniş

ftminci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
15
2
1
29
Bebeğimin bıngıldağı büyükmüş günde 5 damla d vitamini kullanıyorum korkuyorum önemli bir şey midir bıngıldağı geniş olan var mı ne zaman kapandı

Bıngıldak önemlidir. Aile hekimleri ne yapılması gerektiğini söyler,önemli bişey olursa hastaneye yönlendiriyor. Benim çocuklarımın 2 aylık kapanmış 1 yaşına kadar nöroloji doktoruna kontrole gidiyorduk

Kafa ultrasonu çekildi sıkıntı görülmedi tiroid değerinde de sıkıntı yoktu

Bıngıldak önemlidir. Aile hekimleri ne yapılması gerektiğini söyler,önemli bişey olursa hastaneye yönlendiriyor. Benim çocuklarımın 2 aylık kapanmış 1 yaşına kadar nöroloji doktoruna kontrole gidiyorduk
D vitaminini fazla verdiriyor doktorlar

Eeg falan çekildi mi? Sonuçlar temizse, d vitamini eksikliği vardır bebişte. Çok geçmiş olsun

Eeg çekilmedi d vitamini kullanıyoruz 4 aylık daha kapanmasını bekliyoruz yavaş yavaş
Oğlumun da 1 buçuk yaşında kapanmamıştı. 2 yaşa kadar kapanması lazım dedi doktor. D vitamini takviyesiyle kapandı bizim de.

Benim bebeğimin de doğduğundan beri baş çevresi ve bıngıldağı büyük 4 aylık olmak üzere. Ultrason çekildi bişey yok dediler ama nöroloji de gormeliymis emar isteyebilirmis. Özelde gittiğim çocuk doktoru sevk açmadı ve pek ilgilenmedi bende korkuyorum açıkçası

Benim bebeğimin de doğduğundan beri baş çevresi ve bıngıldağı büyük 4 aylık olmak üzere. Ultrason çekildi bişey yok dediler ama nöroloji de gormeliymis emar isteyebilirmis. Özelde gittiğim çocuk doktoru sevk açmadı ve pek ilgilenmedi bende korkuyorum açıkçası
Bizim baş çevremiz normal bıngıldak büyük doğduğunda tsh tiroid onlara da bakıldı kimse emar çektirin demedi bize

Size emar çekilmeli diye kim dedi doktor mu

Sevk niye vermiyorlar götürmeni isteyip özelde çocuk nöroloji yok mu götürsen bebeğinin baş çevresi kaç cm

Bizim baş çevremiz normal bıngıldak büyük doğduğunda tsh tiroid onlara da bakıldı kimse emar çektirin demedi bize
Bizde o tetkikler bakılmadi bilemiyorum. Ama benim bebeğimin baş çevresi de büyük ondan emar demişlerdir belki.

Bizde o tetkikler bakılmadi bilemiyorum. Ama benim bebeğimin baş çevresi de büyük ondan emar demişlerdir belki.
Topuk kanında da tsh var ya ordan bakabilirsin ama benim bebeğim küçük doğunca ilk muayenede doktor baktı tsh ve tiroidine

Back
X