Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğiniz kaç aylık?Bebeğimin bıngıldağı büyükmüş günde 5 damla d vitamini kullanıyorum korkuyorum önemli bir şey midir bıngıldağı geniş olan var mı ne zaman kapandı
4 aylıkBebeğiniz kaç aylık?
D vitaminini fazla verdiriyor doktorlarBıngıldak önemlidir. Aile hekimleri ne yapılması gerektiğini söyler,önemli bişey olursa hastaneye yönlendiriyor. Benim çocuklarımın 2 aylık kapanmış 1 yaşına kadar nöroloji doktoruna kontrole gidiyorduk
Eeg çekilmedi d vitamini kullanıyoruz 4 aylık daha kapanmasını bekliyoruz yavaş yavaşEeg falan çekildi mi? Sonuçlar temizse, d vitamini eksikliği vardır bebişte. Çok geçmiş olsun
Oğlumun da 1 buçuk yaşında kapanmamıştı. 2 yaşa kadar kapanması lazım dedi doktor. D vitamini takviyesiyle kapandı bizim de.Eeg çekilmedi d vitamini kullanıyoruz 4 aylık daha kapanmasını bekliyoruz yavaş yavaş
Hangi d vitaminini kullandınızOğlumun da 1 buçuk yaşında kapanmamıştı. 2 yaşa kadar kapanması lazım dedi doktor. D vitamini takviyesiyle kapandı bizim de.
Ocean kullandım. Bebeğiniz kafa büyüklüğü nasıl?Hangi d vitaminini kullandınız
Ayıyla orantılı gidiyor şu ana kadarOcean kullandım. Bebeğiniz kafa büyüklüğü nasıl?
Bizim baş çevremiz normal bıngıldak büyük doğduğunda tsh tiroid onlara da bakıldı kimse emar çektirin demedi bizeBenim bebeğimin de doğduğundan beri baş çevresi ve bıngıldağı büyük 4 aylık olmak üzere. Ultrason çekildi bişey yok dediler ama nöroloji de gormeliymis emar isteyebilirmis. Özelde gittiğim çocuk doktoru sevk açmadı ve pek ilgilenmedi bende korkuyorum açıkçası
Size emar çekilmeli diye kim dedi doktor muBenim bebeğimin de doğduğundan beri baş çevresi ve bıngıldağı büyük 4 aylık olmak üzere. Ultrason çekildi bişey yok dediler ama nöroloji de gormeliymis emar isteyebilirmis. Özelde gittiğim çocuk doktoru sevk açmadı ve pek ilgilenmedi bende korkuyorum açıkçası
Evet başka sebeplerden gittiğim acil çocuk hekimi dedi, ve rutin muayeneye gittiğim çocuk hekimi de dedi. ama sevk vermediSize emar çekilmeli diye kim dedi doktor mu
Bizde o tetkikler bakılmadi bilemiyorum. Ama benim bebeğimin baş çevresi de büyük ondan emar demişlerdir belki.Bizim baş çevremiz normal bıngıldak büyük doğduğunda tsh tiroid onlara da bakıldı kimse emar çektirin demedi bize
Topuk kanında da tsh var ya ordan bakabilirsin ama benim bebeğim küçük doğunca ilk muayenede doktor baktı tsh ve tiroidineBizde o tetkikler bakılmadi bilemiyorum. Ama benim bebeğimin baş çevresi de büyük ondan emar demişlerdir belki.