Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebeğimin bezi gece sızdırmaya başladı :(( YARDIMMM..
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlum 10 kg. prima 4+ 9-20 kg olanı kullanıyoruz. gündüz sorun yok. gece 4-5 gündür sızdırıyor hep.sabah üstü ıslak buluyorum. eskiden 7 de falan uyanırdı. şimdi 8 de uyanıyor.sabahta hep bezisızdırmış buluyorum. 5 numara bez alıp denedim ondada aynı şey oldu. başka marka denemiştim daha önce hep sızdırıyordu. primadan memnundum. niye böyle oldu bilmiyorum. gece uyanıyor 200 cc mama içiyor. sabah bezi çok dolu olurdu ama sızdırmazdı.prima 12 saat sızdırmaması lazım. diğer bezler daha kötü nasıl bir çözüm bulacam bilmiyorum..sizler ne kullanıyorsunuz, gece acıkıyormu bebekleriniz?sızdırma oluyormu?
oğlum 10 kg. prima 4+ 9-20 kg olanı kullanıyoruz. gündüz sorun yok. gece 4-5 gündür sızdırıyor hep.sabah üstü ıslak buluyorum. eskiden 7 de falan uyanırdı. şimdi 8 de uyanıyor.sabahta hep bezisızdırmış buluyorum. 5 numara bez alıp denedim ondada aynı şey oldu. başka marka denemiştim daha önce hep sızdırıyordu. primadan memnundum. niye böyle oldu bilmiyorum. gece uyanıyor 200 cc mama içiyor. sabah bezi çok dolu olurdu ama sızdırmazdı.prima 12 saat sızdırmaması lazım. diğer bezler daha kötü nasıl bir çözüm bulacam bilmiyorum..sizler ne kullanıyorsunuz, gece acıkıyormu bebekleriniz?sızdırma oluyormu?
eşim bir ara prima almış bitirinceye kadar canımız çıktı istisnasız her gece sızdırıyordu.şimdi molfix veya canbebe kullanıyorum onlardan gayet memnunum.
bizde dogumdan beri prima kullaniyorduk fakat hep sizdirma sorunu yasadik simdi 3 aydir molfix kullaniyoruz cok memnunum hic sizdirma yok. Bence bide molfix dene derim.
bende bı ara prıma kullandım ve aynı sekılde sızdırdı sımdı huggıes kullanıorum cok memnunum gecen ay hastanede yattık serumdan dolayı cook ıslatıodu ve hıc sızdırmadı tavsıye ederım
Bende prima kullanıyorum, oğlum gece acıkıp süt içtiği zamanlar sabaha kıyafeti ıslak oluyor, bende o sütünü içerken altını değiştiriyorum gece.Ama gece süt içmediğinde geçmiyor kıyafetine.
Yani gece beslenmesi olduğunda mecburen bu ıslaklık olayı yaşanıyor...
ben de hep primanın 4 + aktif bebek olanını kullanırım hiç sızdrma sorunumuz olmadı ilk defa sizden duyuyorum sabah kalkdığında bezi dolu oluyor ve bezin verdiği hafif nemlilik oluyor ama o sızdırma değil.şimdi anneannesi yanlışlıkla molfix almış onu kullandık ama ben de ondan memnun değilim açtığımda poposu hep ıslak gibi.prima bize en iyisi.
:))) doğru haklısın, tek sorun bu olsun yeterki..ya her sabah üst baş değiştirmekten bıktım.4 numarayı bırakalı çok oldu. çok sızdırmaya başladı 4+ ya geçtik. sızdırma bitmişti.prima zaten diğer bezlere göre küçükmüş. primaya geçtiğimden beri hiç gece sızdırma olayını yaşamamıştım. 4+ uzun zamandır kullanıyorum sızdırma yapmadı hiç. ama önceden çok erken uyanırdı.6:30 da falan. ozaman sızma olmazdı.şimdi 8de uyanınca sızmaya başladı.gece 5 numara bağladım sanki daha iyi gibi ama yine geç uyanınca sızıyor.gece uykusunu bölmekte istemiyorum mama yerken. daha önce molfix, evy baby kullanmıştım onlar daha çok sızdırdı.yinede deneyecem molfix. prima 4+sı, molfixin 4 numarasıyla eşitmi acaba?
canım uzun bi zaman uyanmasın ama çocuk bu seferde su yatağında yatıyo durumuna geliyo okadar saat durursa sıvı dolmasını bırak nerdeyse yatağıda işin içine giriyooo:)su yatağııı
ben naptıysam hangi markayı numarayı denediysem care bulamamıstım her kaka her cis sonrası tepeden tırnaga soyunuyorduk. Bezını bagladıktan sonra uzerine kilot giydiriyorum sonra cıtcıtlı badiyi. Bez sabit duruyor boylece sızdırmıyor bence deneyın
bende aynı sorunu yaşadım bir dönem molfix canbebe prima hepsini denedim ama sabah yine aynıydı durum en son prima premium care 11/25 aldım oğlum 11 kilo şuan çok memnunum yatmadan önce değiştiriorum altını sabahda 7de tekrar değiştiriyorum hem sızdırma yok hemde poposu nemli olmuyor bence birde bunu dene
ayni sorun bizde de var. prima sizdirmaya basladi. canbebe aldik, o sizdirmadi ama sabah altini actigimda alti islak. ikisi de kotu bu durumda. gece kalkip degistiriyorum 4 gibi. baska care bulamadim.
ben molfix kullanıyorum gayet memnunum.hediye olarak 1 paket prima gelmişti.hiç memnun kalmadım.
bi ara huggies kullandım oda iyi bence...
molfix dene bence..bide bu arada çokk büyük bez kullanıyosun kilosuna göre bence...