- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
- Konu Sahibi true_blood
-
Ewet çıkmaz inşallah ben doğumunu yaptım birşey çıkmadı çok sukur sağlıklı bebegim
merhaba. umarım geçmiş gitmiştir hayatızında herşey yolundadır.merhaba kadınlar kulübünün melekleri
Yardımınıza çok ihtiyacım var. Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin beyninde lateral ventrikül arka boynuzunda 12-13 mm genişleme tespit edildi..gittiğim doktor alanında uzman ve en çok tavsiye edilen bi doktor..Bana kötü bişey söylemedi daralır ayrıntılı ultrasonla takip edicez dedi..
ama nette okuduklarımdan ürpermedim değil.. 8-9' mm riskleri okudum benimki daha geniş sanırım..genelde mr ve amniyosentez önerilmiş doktorum 2. muayenede genişleme devam ederse detaylı konuşucaz dedi..28 şubat bu cuma tekrar doktora gidicem.başına gelen yada bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..nasıl bi süreç yaşadınız? bebeğinize zararı oldu mu? ne kadar sürede daraldı? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
inşallah iyi olur bebeklerimiz için herşey.. size sevindim. darısı başıma. tüm yaşayanların başına..Bir oglum oldu su an 8 aylık takip ettirdik hastane doğumdan sonra takip demedi ama biz işimizi rahatlatmak adına kontrole goturduk her ay.cok şükür bir sıkıntı yok şu ana kadar gayet normal bi bebek.normal doğum yapmıştım.hersey yolunda doktorlar konuşur iyi düşün iyi olsun..
merhaba. nasılsınız. beneğiniz nasıl? tekrar kpntrol oldu mu. umarım herşey yolundadır. ben son 2 haftanım içindeyim. eli kulağımda bekliyoruz. kafa kemikleri sertleştiği için artık ultrasonda görüntü alonamıyor. en son 2 hafta önce 12 mm de kalmıştı değişiklik olmamıştı. bu bile teselli bize. korkudan titriyorum şimdi rndişwyle doğumu belliyoruz. drum dedi normal olacak. benim de isteğim bu yöndeydi. ama günler yaklaştıkça korku heyecan endişe karmakarışık. ben yok saymayı seçtim. düşünmüyorum. ama aklıma geldikçe fena pluyorum. doğacak ve o zmn göreceğiz bitmeyecek büyümesini beklerken sürekli korku içinde gözleyeceğiz.Mrb bende 23 haftalik hamileyim ayrıntılı uktrasonda bebegimin beyninde sıvı birikimi çıktı sağ 12 sol 14 inşallah geçer benimkide takipte
mrb sağolun iyi olmaya çalışıyoruz hala kosturmaca aynı takipteki en son 15 mm ye çıktı bizimki ve Mr cektirdik cuma günü bugün sonuçları alcam bakalım inşallah iyi çıkar sonuçlar yine burdan paylaşırım size de Allah kolaylik versin içinizi ferah tutun 12 mm tehlikeli değil ben sizin bebeginizin gayet sağlıklı dogacagini ümit ediyorum. Insallah.merhaba. nasılsınız. beneğiniz nasıl? tekrar kpntrol oldu mu. umarım herşey yolundadır. ben son 2 haftanım içindeyim. eli kulağımda bekliyoruz. kafa kemikleri sertleştiği için artık ultrasonda görüntü alonamıyor. en son 2 hafta önce 12 mm de kalmıştı değişiklik olmamıştı. bu bile teselli bize. korkudan titriyorum şimdi rndişwyle doğumu belliyoruz. drum dedi normal olacak. benim de isteğim bu yöndeydi. ama günler yaklaştıkça korku heyecan endişe karmakarışık. ben yok saymayı seçtim. düşünmüyorum. ama aklıma geldikçe fena pluyorum. doğacak ve o zmn göreceğiz bitmeyecek büyümesini beklerken sürekli korku içinde gözleyeceğiz.
sizin durımunuz nedir? iyi haberlerinizi dilerim.
bugün Mr sonucumu aldım sağ 19 sol 20 cm olmuş ilerliyor gün geçtikçe keşke 15 te kalsaydi gerilemese bile ilerlemeseydi ona bile çok sükredecektikmerhaba. nasılsınız. beneğiniz nasıl? tekrar kpntrol oldu mu. umarım herşey yolundadır. ben son 2 haftanım içindeyim. eli kulağımda bekliyoruz. kafa kemikleri sertleştiği için artık ultrasonda görüntü alonamıyor. en son 2 hafta önce 12 mm de kalmıştı değişiklik olmamıştı. bu bile teselli bize. korkudan titriyorum şimdi rndişwyle doğumu belliyoruz. drum dedi normal olacak. benim de isteğim bu yöndeydi. ama günler yaklaştıkça korku heyecan endişe karmakarışık. ben yok saymayı seçtim. düşünmüyorum. ama aklıma geldikçe fena pluyorum. doğacak ve o zmn göreceğiz bitmeyecek büyümesini beklerken sürekli korku içinde gözleyeceğiz.
sizin durımunuz nedir? iyi haberlerinizi dilerim.
Bizim dr 12 mm ölçmüştü ikisini de. mr birini 9mm biribi 14mm ölçtü. çapada konseye giren hocalardan biri (en isim yapmışlardan) dedi mr hep yüksek ölçer. mr bakılmasının sebebi beyinde hasar var mı o. eğer hasar yoksa ölçüme takılmayın. burdan başka birinin hikayesini okumuştum 4 farklı dr hepside 18mm ölçmüş. sonra birini bulmuş tanıdık aracılığıtla. 1 st incelemiş adam ve demiş en fazla 10mm ölçtüm. bebeğin kafa pozisyonu vs etkiliyor ölçümleri. dua edicem inşallah sizinki de ölçüm hatasıdır. inşallah sıvı artışı yoktur varsa bile hasar yoktur en önemlisi o çünkü. bizim de 2 haftada 10mm den 12mm e çıltığımda dr dedi benekte büyüdü hasar yok o nedenle normal. inşallah sizinde öyledir.bugün Mr sonucumu aldım sağ 19 sol 20 cm olmuş ilerliyor gün geçtikçe keşke 15 te kalsaydi gerilemese bile ilerlemeseydi ona bile çok sükredecektik
Inşallah cnm sağolasın inşallah sağlıklı doğar bebislerimizBizim dr 12 mm ölçmüştü ikisini de. mr birini 9mm biribi 14mm ölçtü. çapada konseye giren hocalardan biri (en isim yapmışlardan) dedi mr hep yüksek ölçer. mr bakılmasının sebebi beyinde hasar var mı o. eğer hasar yoksa ölçüme takılmayın. burdan başka birinin hikayesini okumuştum 4 farklı dr hepside 18mm ölçmüş. sonra birini bulmuş tanıdık aracılığıtla. 1 st incelemiş adam ve demiş en fazla 10mm ölçtüm. bebeğin kafa pozisyonu vs etkiliyor ölçümleri. dua edicem inşallah sizinki de ölçüm hatasıdır. inşallah sıvı artışı yoktur varsa bile hasar yoktur en önemlisi o çünkü. bizim de 2 haftada 10mm den 12mm e çıltığımda dr dedi benekte büyüdü hasar yok o nedenle normal. inşallah sizinde öyledir.
siz hangi şehirdesiniz.. mr nerede çekildi? perinatoloğa gittiniz mi sonrasında tekrar. ölçümlerde usg daha önemli. bu arada beyin dokusunda bir hasar var mı? ya da mr da bir neden belli mi. amniyosentez yaptınız mı?Inşallah cnm sağolasın inşallah sağlıklı doğar bebislerimiz
Evet ilk gebeliğim bebeğim erkek Mr ankara gazı hastanesinde cektirdim ankaradayim amniyosentez yaptırdım normal çıktı problem yok bugün randevum var kadın doğum profla mr sonucum hakkinda goruscem bakalım bebegimin diğer kalp böbrek vs saglikli problem yok mr sonucunu size özelden gondereyim bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz bu hastalığı daha onceden hiç bilmiyordum çevremde kimsede bu hastalık yok dediğiniz doktor kim ona da giderimsiz hangi şehirdesiniz.. mr nerede çekildi? perinatoloğa gittiniz mi sonrasında tekrar. ölçümlerde usg daha önemli. bu arada beyin dokusunda bir hasar var mı? ya da mr da bir neden belli mi. amniyosentez yaptınız mı?
çok kafama takıldı sizin durumunuz. dua ediyorum inşallah jatalı ölçümlerdir. bu arada bebeğiniz erkek mi? ilk gebelik mi. ben cerrahla da görüşmüştümö tr ye de bu ameliyatları anne karnında bile yapan bir doktor. aşmanyaya felan da gidiyor. o demişti bize 16 mm olana kadar üdehale etmiyoruz. sonrasında müdehale etseker de basitmiş artık onun ameliyatları. şant takılıyor ve ömür boyu onla yaşıyor çocyk. bu şekilde çok çocuk var ve hiç bir sorun yok. başka beyin cerrahı ve sağlıkçı arkadaşlarımdan da bilgiler aldım bu konuda.
merhaba cnm öncelikle geçmiş olsun bizim bebeğin beyninde de sıvı toplaması oluşmuştu bizimki 12 mm di şükür şimdi bebeğim kucağımda sağlıklı bir bebek bize de takip edilmesi gerekiyor denildi hamileliğin son haflarında kayboluyor denildi öyle de oldu üzülme sizikide geçer allahın izniyleMerhaba bana bir teşhis konulmadı doktorum 9cm bir hava boşluğu olduğunu takip edilmesi gerektiğini söyledi çok endiselyim başka bir doktora gitmekte fayda var mı sizce
Ya gerçekten mi İnanın içim ferahladı inşallah Allah'ın izniyle dediğiniz gibi olur nolur dua edinmerhaba cnm öncelikle geçmiş olsun bizim bebeğin beyninde de sıvı toplaması oluşmuştu bizimki 12 mm di şükür şimdi bebeğim kucağımda sağlıklı bir bebek bize de takip edilmesi gerekiyor denildi hamileliğin son haflarında kayboluyor denildi öyle de oldu üzülme sizikide geçer allahın izniyle
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah canımYa gerçekten mi İnanın içim ferahladı inşallah Allah'ın izniyle dediğiniz gibi olur nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?