- Konu Sahibi true_blood
Merhaba nasıl oldu durumlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nasıl oldu durumlar
Bende merak edıyorum ne oldu acaba:18::18:
merhaba kızlar maalesef en son 22 nisanda 17 mm ölçüldü giderek ilerliyor..aynı durumu yaşayan hidrosefalili annelerin grubunu buldum faceden ve artık çok takmamaya çalışıyorum..canı sağolsun oğluşumun..bende ön hazırlıkları yapıyorum ameliyat olursa şayet ankarada cerrahpaşada çok iyi bi doktor buldum doğumdan sonra ona götürücez..şant takılma ihtimali yüksek bu gidişle 6 mayısta yine ölçülecek tam 32+0 olacağız..rabbim bu defa iyi haberler vermeyi nasip eder inş.
22 nisanda sata göre 30+0 idik..usg 31+6 çıktı kafa ölçümüde 35+0 çıktı kafası hala çok büyük..doğumada hiç bi hastane kabul etmiyor samsun üniv.hastanesinde olacak yoğun bakım ve yan dalları çok diye..hayırlısı allahtan bol bol dua ediyorum..rabbim büyüktür 6 mayısta güzel haberler yazarım inş.
dualarım senın ve bebegunle olucak canım
olumsuz seylerden uzak drmaya calıs anladıgım kadarıyla atlatılabılcek bırdurum ınsalla sızde b snavı hayırlısı ıle atlatıcaksıız
merhaba kızlar maalesef en son 22 nisanda 17 mm ölçüldü giderek ilerliyor..aynı durumu yaşayan hidrosefalili annelerin grubunu buldum faceden ve artık çok takmamaya çalışıyorum..canı sağolsun oğluşumun..bende ön hazırlıkları yapıyorum ameliyat olursa şayet ankarada cerrahpaşada çok iyi bi doktor buldum doğumdan sonra ona götürücez..şant takılma ihtimali yüksek bu gidişle 6 mayısta yine ölçülecek tam 32+0 olacağız..Rabbim bu defa iyi haberler vermeyi nasip eder inş.
22 nisanda sata göre 30+0 idik..usg 31+6 çıktı kafa ölçümüde 35+0 çıktı kafası hala çok büyük..Doğumada hiç bi hastane kabul etmiyor Samsun üniv.hastanesinde olacak yoğun bakım ve yan dalları çok diye..Hayırlısı Allahtan bol bol dua ediyorum..Rabbim büyüktür 6 mayısta güzel haberler yazarım inş.
merhaba kızlar maalesef en son 22 nisanda 17 mm ölçüldü giderek ilerliyor..aynı durumu yaşayan hidrosefalili annelerin grubunu buldum faceden ve artık çok takmamaya çalışıyorum..canı sağolsun oğluşumun..bende ön hazırlıkları yapıyorum ameliyat olursa şayet ankarada cerrahpaşada çok iyi bi doktor buldum doğumdan sonra ona götürücez..şant takılma ihtimali yüksek bu gidişle 6 mayısta yine ölçülecek tam 32+0 olacağız..Rabbim bu defa iyi haberler vermeyi nasip eder inş.
22 nisanda sata göre 30+0 idik..usg 31+6 çıktı kafa ölçümüde 35+0 çıktı kafası hala çok büyük..Doğumada hiç bi hastane kabul etmiyor Samsun üniv.hastanesinde olacak yoğun bakım ve yan dalları çok diye..Hayırlısı Allahtan bol bol dua ediyorum..Rabbim büyüktür 6 mayısta güzel haberler yazarım inş.
merhabalar, sitede okuduğum kadarı ile aynı şeyleri paylaşıyoruz. şuan 23 haftalık hamileyim rabbim nasip ederse bir kızımız olacak 22. haftama girerken 4 boyutlu ultrasında lateral ventrikülerde solda 9.5 mm sağda 8.8 mm genişleme olduğu söylendi bunun dışında bebeğimin tüm organlarının normal olduğu başka bir anormal bir durum olmadığı takip edilmesi gerek dedi kendi doktroum beni üniversite hastanesine yönlendirdi üniversitede tekrar ölçüldü sonucu daha öğrenemedik haftaya çarşamba diyorlar ama anladığım kadarı ile burda da farklı bir ölçüm çıkacak çünkü sadece sol tarafta genişleme var dediler kendiliğinden kaybolur dediler gerçekten böyle bir ihtimal var m ı ne yapacağımızı bilmiyoruz sadece bekliyoruz ama bu bekleyiş şuan bizi öldürüyor. şuan bebeğinin durumu nedir yada bu aşamalar nasıl geçti anlatabilrisen sevinrim.
Merhaba henüz doğumum olmadı 32 haftalık oldum. Hala üniversiteye gidiyoruz. Pazartesi günü gideceğiz tekrar. Bizim en fazla ölçülen 10.5mm oldu şuan 9.9mm çok küçülme olmadı büyümede olmadı allaha şükür. Whatsap kullanıyosan telimi veriyim ordan görüşelim gelişmeleri paylaşalım... görüşmek üzere...
Slm benim adım derya bu arada seni çok iyi anlıyotum. İnsan konuşacak bu sorunları yaşamış bir insana o kara çok ihtiyaç duyuyor ki...benden tahlil istemediler..sadece mr istersen çekelim dedi üniversite hastanesi onu da çektiremedim emarda fenalaltım. sonuçta bu saatten değişen bişey olmayacak ben her şekilde yavrumu doğuracağım. İnan çok ağladım üzüldüm sonra erken doğurmaktan korktum durumu kabullendim allaha hep dua ediyorum. Sadece bebeğim için şifa diliyorum.... burdqn birkaç kişi ilr götüştüm bir tanesi aldırmış bebrği bi tanesi ileri derece de epilepsi hastadı olmuş bebeği ama onların ki gerçekten çok ileri derecede genişleme olmuş... bunda şükür diyelim içimizi ferqh tutalım. Bize ilk gittiğimizde bebrği istersek aldırabileceğimizi bile söylediler down Sendromu ve olabilecek her kötü senaryoyu söylediler brn Allaha sığınıyorum sadece.... bu arada face de Derya Tuna Demir olarak ekleyebilirsin. Tekrar görüşmek üzere....
Merhaba Selda, yarın üniversitede randevumuz var en son 28.haftada gitmiştik ve ölçüm 9.9 çıkmıştı.. 1ay sonrasına gelin dedi. Bakalım yarın ne olacak inşallah daha çok düşer diye dua ediyorum. Sende dua eder misin. Enazından artık üniversiteye gitmek zorunda kalmayız.. ve huzurla doğumumu beklemek istiyorum. Doktorun dedikleri doğru bunlar mm hesaplar 10-12mm arası hafif ventrikülomegali oluyor. 18-20mm yüksek sınırlar canım. Benim görüştüklerimde daha yüksek ölçülerde olanlar 18mm çıkmış ama ona rağmen bile hidrosefali gelişmemiş. Bu işin tek bir çaresi var oda dua etmek çünkü doğuma kadar yapacak bişey yok herşeyin hayırlısı diyorum. Yarın bilgi veririm sana doktordan sonra.... görüşmek üzere...