- Konu Sahibi true_blood
-
Merhaba ya kusura bakma yazamadım. Dün gittik üniversiteye doktor artık beyninde bir problem görmediğini söyledi. Ölçümü bile zorla bulabildi en son 7.7mm gibi ölçtü ama artık normal olduğunu söyledi... Darısı sizleri n başına inşallah. .. sormak istediğin birşey olursa her zaman cevaplandırmaya çalışırım. İyi akşamlar. ...
Çok sevindim sizin adınıza. :) Umarım hep sağlıklı olur ,Allah bir daha da böyle bir kaygı yaşatmasın . Darısı başımıza. İi dileğin için de teşekkürler. Umarım ben de sana böyle güzel bir haber veririm. Arada sırada girip de yazışalım müsait olursan.
Sevgiler :) Bu arada hangi ildesin?
bnmde oğlumun beyninde bir ventrikülü 10,5 ölçtü doktor deyaylı usg de.Çok kötü oluyorum düşündükçe.Haftaya tekrar bakacak İnşallah bir şey çıkmaz
Allah hepimize hayrlı sağlıklı evlat versin
bnmde 11 olmuş dün ölçtürdüğümde inşallah birşey olmayacak bu tek başına sorun oluşturmaz ama takip edelim dedi doktor.Hazelnaz, ben şu an haftadayım. Benim de 10,5, çıkmıştı bir ara.Sonradan düzeldi.Genel olarak düzeliyor zaten.Aybikem en canlı örnek zaten. Birkaç haftaya mutlaka düşer,emin ol...
AynSırf bu konu için üye oldum arkadaşlar bana da sol lateral ventrikül 10 mm denildi DRum başka anomali yok son ayında silinecek yüzde 95 kötü bir şeyolmayacak bana güven dedi böyle yaşayıp atlatan sıvı azalan arkadaşlar var mı lütfen 30 haftalık hamileyim(((
Doğum yaptınız yani ne güzel Canım benim...peki sonra bir tedavi falan yada çocuk nörolojisine gittiniz mi.. sizin ki ne kadardı..çok teşekkür ederim..
Kızın mı canım bu çok tatlııı:)))Doğumdan sonra doktorum hemen beyin ultrasonu çektilmiş raporda hiçbişey çıkmadı. Sadece çok cadı bi kızım var :)Eki Görüntüle 1600688
CANIM merhabalar umarım mesajımı görürsün aynı şeyleri DRM bana da söyledi 10 mm..daha dünde baş çevresi 3 hafta ilerde dedi başka bi Dr sıkıntı yok kaybolacak son ayda diyor gönül ferman dinlemiyor çok kötüyümmerhaba kadınlar kulübünün melekleri
Yardımınıza çok ihtiyacım var. Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin beyninde lateral ventrikül arka boynuzunda 12-13 mm genişleme tespit edildi..gittiğim doktor alanında uzman ve en çok tavsiye edilen bi doktor..Bana kötü bişey söylemedi daralır ayrıntılı ultrasonla takip edicez dedi..
ama nette okuduklarımdan ürpermedim değil.. 8-9' mm riskleri okudum benimki daha geniş sanırım..genelde mr ve amniyosentez önerilmiş doktorum 2. muayenede genişleme devam ederse detaylı konuşucaz dedi..28 şubat bu cuma tekrar doktora gidicem.başına gelen yada bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..nasıl bi süreç yaşadınız? bebeğinize zararı oldu mu? ne kadar sürede daraldı? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
Merhaba canım.Herkese slm. Ben doğum yaptım arkadaşlar 1ay olacak. Bebeğim çok şükür sağlıklı bahsedilen hiçbirşey olmadı. Ne beyninde bir sorun ne de başka bişey şükürler olsun ki... sadece çok kötü bir hamilelik geçirdim. Hayat bana zehir oldu. Belki yapılan yanlış ölçümler yüzünden boşu boşuna bukadar acı çektim. Siz benim gibi yapmayın ne olur. Sadece Allaha dua edin. Salda yazını yeni gördüm. Benim kızımın kafa ölçümleri normal gidiyor du zaten en fazla 10.5mm ölçülmüştü bu da kafada çok fazla büyüme yapmaz. Size 8-9-10-11-12mm ölçümler yapılırsa kesinlikle ciddiye bile almayın derim. Sormak istedikleri nizi her zaman cevaplarım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim.öö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?