benim kızımda 28 haftalık doğdu ne yapsamda sürekli sağa yatttı o taraf dümdüz diyer taraf belli bi şekilde çıkıktı inatla o tarafa yatıyodu sonra zamanla düzeldi şimdi iki tarafta aynı sağlıklıysa takma canım yamukluğu arkadaşında dediyi gibi birininki düzelmese benim kızımın kafası düzelmezdi bide dışarıdn bişeyler diyolarsa hiç birini dinleyip kafanı yorma takma canım
Benim bebişim de 3 aylık kafasını hep sola döndürüyor...önceleri pek önem vermedim ama doktor farketti..asimetrik duruyordu.Bir masaj verdi.Mesela baş sola dönükse kafayı sola yatırıp boyun kasını sağa doğru çekerek geriyosunuz, bunu günde 5 defa yapıyorum. Biraz zor çünkü canını acıtmamak lazım,nazikçe yapılmalı.Bir de birkaç gündür hep sağ tarafına yatırıyorum. Bakalım inşallah geçer. Doktora sormakta fayda var.arkadaşlar hep sağına yatmaktan bebeğimin kafası yamuldu..çok kötü duruyor..diğer tarafada yatırmaya çalışıyorum ama düzelmedi..ne olur bana yardım edin..tavsiye edeceğiniz bişey varmı..böyle olupta düzelen varmı..4 ay oldu doğalı..26 haftalık doğdu...yardım edin çok üzülüyorum..
benim bebeğim 1 yaşında düzelir düzelir dedik dahada yamuldu,kafasını sola çeviriyorum uyanıyor bu defada uyku problemi yaşıyoruz,ne yapacağımı şaşırdım yüz kemikleride sağ tarafta hafif öne doğru çıkık duruyor
Benim bebeğim doğalı 54 gün oldu,28 haftalık doğdu ve kızımında kafasının yamulduğunu hissettim bir kaç gün önce, kızım küvezde, bu yüzden yatış şeklini değiştirme şansım yok,hemşirelere söyledim, biz şeklini değiştiriyoruz ama kendisi yine sağa dönüyor diyorlar, buna bende tanık oldum hatta.. Bugün doktoruna soyledim kafası yamuk diye, doktor sonra düzelir önemseme daha çok küçük dedi bu arada bebeğim 900gr ve şunu merak ediyorum, atıyorum 1 ay sonra bebeğim çıktı(inşallah), o zaman evde yatış şeklini değiştirerek düzeltebilirmiyiz, geç kalmış olurmuyuz ki?
Kızım iki yaşında ve hâlâ düzelmedi kafası, sizinki ne zaman düzeldi acaba?cnm bemnim 9 aylik bi oglum var
36 haftalik dünyaya geldi
ve hep sag tarafina yatiyordu ne kadar desdek koysamda baska seyler denesemde olmuyodu ve sag tarafi diger tarafa göre daha düzdü yamuk du yani ama simdi hic bi yamukluk yok
zamnla düzeliyo sen hic üzülme canim
düzelmese benim aglusumun ki düzelmez di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?