• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebegimin başı çok terliyor kızlar ve kan ilacı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

kokos_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
436
0
0
Muğla
Kızlar bebegim tam 5 buçuk aylık erkek bebek ve geceleri başı çok terliyor bi kalkıyorum sırılsıklam olmuş...
doktoru ona fosfo kalsyum verdi ve hergün veriyorum benim sorum ben d vit 3 te kullaıorum acaba 2 si bi arada olabilirmi birde kan ilacı var santafer kızlar siz kaç damla veriyorsunuz bu ilaçtan???

Canım fosfo calsyum ve deviti birlikte verebilirsin. Bizim doktorda hem kolay diş çıkarması ,hemde bıngıldağının kapanması için vermişti. Söylediğin kan ilacı konusunda ise bilgim yok.Biz ferrum kullanıyoruz.

canım baş terlemesi çok normal... benim kızım 10 aylık ama 8.aya kadar bası cok terliyordu.. bende terliyken üşümesin diye sürekli şapka giydirirdim.. uyurken bile.. ama cok sükür geçti artık.. yavaş yavas normale döner merak etme..

santaferi kilosuna göre her ay 1 damla artırarak devam ediyoruz..şu anda 11 damla günlük ve akşam yatarken kullan dedi doktor ..

ben santaferi hergün 5 damla veriyorum.artması gerektiğini bilmiyodum..artırmalı mıyım yani?

baş terlemesi benim yavrumda hala var 1.5 yaşında ve kan değerleride gayet normal.stres yapma canım her bebekte vardır bence.bizim babamızda çok terler.genetik bazı şeyler.

Kızlar bebegim tam 5 buçuk aylık erkek bebek ve geceleri başı çok terliyor bi kalkıyorum sırılsıklam olmuş...
doktoru ona fosfo kalsyum verdi ve hergün veriyorum benim sorum ben d vit 3 te kullaıorum acaba 2 si bi arada olabilirmi birde kan ilacı var santafer kızlar siz kaç damla veriyorsunuz bu ilaçtan???

benim oğlumda 5 aylık ve kafası terliyor. biraz araştırınca gördüm ki d vitamini eksikliğinin belirtileri arasında yer alıyor.
güneşe çıkarmak ve devit vitamin vermek dışında başka bişi var mı bilmiyorum...

Back