How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğimin azı diş yeri mosmor

Cnm benm oglum 16 aylik 8 dis birden cikti bu sefer iki disi mosmordu buyuklerimiz azi disleri yapar gecer dedi olede oldu kendi kendine zamnla disi cikti

Cnm benm oglum 16 aylik 8 dis birden cikti bu sefer iki disi mosmordu buyuklerimiz azi disleri yapar gecer dedi olede oldu kendi kendine zamnla disi cikti
8diş birden miii nasıl yani ben hiç böyle bir şey duymadım. En fazla iki çıkar diye biliyordum biz tek tek çıkarıyoruz... Peki ne kadar sürede çıktı hatırlıyor musunuz? Bizim bir haftadır mor =(

8diş birden miii nasıl yani ben hiç böyle bir şey duymadım. En fazla iki çıkar diye biliyordum biz tek tek çıkarıyoruz... Peki ne kadar sürede çıktı hatırlıyor musunuz? Bizim bir haftadır mor =(
Cnm bende dislerimi hep ole cikarmisim oglumda ole oldu 8 disi birden kabardi sonra tek tek cikmaya basladilar 1 ayi buldu hepsi cikti simdi 16 tane disi var agzinda on disleride ole cikti

Cnm bende dislerimi hep ole cikarmisim oglumda ole oldu 8 disi birden kabardi sonra tek tek cikmaya basladilar 1 ayi buldu hepsi cikti simdi 16 tane disi var agzinda on disleride ole cikti
Aaa ilk anladığım şekilde yani. Çok şaşırdım hiç duymamıştım çok zor bir süreç olsa gerek. Biz tek dişte bile zorlanıyoruz. 7diş var henüz oğlumda. İki tane de çıkmak üzere.

o morluk değildir canım diş beyaz renk etede çok yakın sanada rengi mor gibi geliyor yardı yaracak yüzeye çok yakın o yüzdende bu garip renk bir haftaya çıkar o dişler merak etme.

Aaa ilk anladığım şekilde yani. Çok şaşırdım hiç duymamıştım çok zor bir süreç olsa gerek. Biz tek dişte bile zorlanıyoruz. 7diş var henüz oğlumda. İki tane de çıkmak üzere.
Zor ne kelime cnm su bir aydir rahatim cok sukur cok miz miz olmustu gece hic uyuyamiyodum nerdeyse allh onlari ayirmasin bizden ama bence anne olmanin en zor oldugu donemlerden biri allah yardimcin olsun cnm

Merhabalar, bebeğim 17aylık. Diş dönemleri çok çok zor geçiyor. Üst azı diş yeri mosmor. Parmağıma çok küçük bir diş geliyor ama bakınca belli değil. Fotoğrafını çekip bir diş doktoru arkadaşımıza gösterdik günde bir dk masaj yapın dedi, kistmiş. İnternette de diş çıkınca geçeceği yazıyor ama içim rahat etmiyor. Gideceğiz doktora ama yaşayan var mı bu süreci onu öğrenmek istiyorum. Kendiliğinden geçeceğini duymaya ihtiyacım var sanırım:KK43:
Merhaba, bu konuyu 6 yıl önce acmissiniz ama hala sitede aktif olduğunuzu görünce sormak istedim. Aynı sorunu biz de yaşıyoruz. Daha doğrusu bugün farkettim ve panik oldum. Kızım 13 aylık, birinci azı dişlerinin yeri mosmor olmuş yeni görüyorum🥺 sizin nasıl ilerledi süreç acaba? dişler kendiliğinden mi çıktı? Kesi atılması lazim falan diye bikac arkadaş yazmış korktum 😥

Back