- 22 Aralık 2023
- 817
- 1.061
- 33
- 29
- Konu Sahibi Pisipatisii
-
Temassızla başından ölçüyorum bir tane daha var onunla da kol altından bakıyorum. Normalde 6 prematüre aya göre 4 kabul ediliyorAyını söylemediniz ama ateş ölçümünü nereden sağladınız kulaktan mı yaptınız?
Ilık duştan sonra Acile gittik kan testi istediler kendi doktorumuzu aradık calpol verin düşmezse kan verin dedi. Calpol vericem ama başı çok sıcak vücut ısısı normal. Başı dokununca bile farkediliyor38.5 üzeri calpol verilir. Ben 38de veriyodum. Nemli bez uygulayın alnına eklemlerine. Elini yüzünü de yikayabilirsiniz sık sık.
Sirke asla, direkt soğuk duş asla olmasın.
Bununla ilgili bir yazı okumustum. Enfeksiyonla mücadelede ateş baş bölgesinde yogunlasirmis vücut daha serin kalirmis. Benim bebeğimde 2 ay önce covit oldu aynı şekilde kafası cayır cayır yanıyordu vücut soğuktu. Geçmiş olsun tez zamanda atlatirsiniz inşallah.Ilık duştan sonra Acile gittik kan testi istediler kendi doktorumuzu aradık calpol verin düşmezse kan verin dedi. Calpol vericem ama başı çok sıcak vücut ısısı normal. Başı dokununca bile farkediliyor
Cok gecmis olsun. Muhtemelen sizden gecmistir.Temassızla başından ölçüyorum bir tane daha var onunla da kol altından bakıyorum. Normalde 6 prematüre aya göre 4 kabul ediliyor
İlk kez ateşi çıktığı için çok panik halindeyim. Teşekkür ederimCok gecmis olsun. Muhtemelen sizden gecmistir.
Sakin olun. Calpol verin atesi düser ama muhtemelen 5-6 saat sonra yine cikar. Calpol verebilirsiniz tekrar. Ateş genelde 3 gün sürüyor. 3. Günden sonra geciyor.
Anlıyorum sizi. Ilkler öyle oluyor. Birde ateş in sebebini biliyorsunuz. Muhtemelen sizden bulasan bir hastaliktir.İlk kez ateşi çıktığı için çok panik halindeyim. Teşekkür ederim
Baş illa ki daha sıcak oluyor. Korkma inşallah. Allah şifa versin.Ilık duştan sonra Acile gittik kan testi istediler kendi doktorumuzu aradık calpol verin düşmezse kan verin dedi. Calpol vericem ama başı çok sıcak vücut ısısı normal. Başı dokununca bile farkediliyor
Çok teşekkür ederim. Evet randevumuz var bu hafta zatenAnlıyorum sizi. Ilkler öyle oluyor. Birde ateş in sebebini biliyorsunuz. Muhtemelen sizden bulasan bir hastaliktir.
Ben kizlarimda ilk bir yil fitil kulladim daha etkili oluyor.
Cok geçmiş olsun. 3 gün sonra gecmezse mutlaka doktorunuzla tekrar görüsün
İnşallah teşekkür ederimBaş illa ki daha sıcak oluyor. Korkma inşallah. Allah şifa versin.
Haklısınız. Bir iki saat evde düşürmeye çalıştım ateşini. İnip çıktı ama yine de götürdük acile. Şuan daha iyiyiz teşekkürler4 aylik bebek icin 38 ustu yuksek atestir zaten. Doktora gitmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?