• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğimin aşırı gaz sancısı var yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Selam canım tiryak şurubunu nasıl verdin yani günde kac kaşık bir de gaz sancısini hafiflettimi yoksa kesti mi ve uyuyormu bebeğiniz benim kızım hiç uyumuyor günde 5 ya da 8 saat uyuyor 2 aylık olmasına rağmen

slm cnm sancılandığı zaman 1 cay kasigi şurubu verip yüzüstü emzirdim ve hemen etki etti dördüncü aydan sonra hic problemimiz kalmadı cok sükür.tv acikken uyutmani tavsiye ederim o sesle uyuyor kundak ayaginda sallamayi dene

Arkadaşlar merhaba. 21 günlük kızım var sadece anne sütü veriyorum emmesi çok iyi. Ama aşırı derecede gaz sancısı oluyor. Emdikten sonra gazını almaya calışıyorum ama uyanıyor ve çığlık çığlık ağlıyor kızarıp kasılıyor. Hiç uykusu kalmadı on dk uyanıp birden bağırarak uyanıyor. Zinco verdi dr ama hiççç bir faydası yok. Rezene içiyorum kendim yediklerime de dikkat ediyorum ama nafile. Öneriniz var mı deneyimlerinizden. Sizin bebeklerinizde bu sorun ne zaman bitti? Hiç geçmeyecek gibi geliyor :KK43:((
40 gecsin bi d iyi kalmaz ,,,,zaman bunun iaci ,birde bizde 1 cay asigi kimyonu kaynat yarim cay bardagi su ile ,ilik olarak 2 cay kasigi ver ,gerisini sen ic ,bizde bu ise yaradi

ben bebeğime şu an bebelac nutrikonfor veriyorum. aynı problem bizde de vardı. doktor tavsiyesi ile verdim. son bir haftadır özellikle çok rahatladı. hatta şu an sipariş veriyorum internetten 2. paketi. tavsiye ederim.

Back