Merhaba kızlar bebeğimin alnı öne doğru biraz. Kucakta ve yandan belli oluyor. Dokunuyorum yumuşak içeri doğru batıyor parmağım. Herhangi bir hastalığı var gibi görünmüyor. Düzenli kontrolleri ölçümleri yapılıyor herşey yolunda görünüyor şükür. Bu geçici bir şeymidir, sarsam günde kaç saat sarmalıyım 3,5 aylık oldu. Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba kızlar bebeğimin alnı öne doğru biraz. Kucakta ve yandan belli oluyor. Dokunuyorum yumuşak içeri doğru batıyor parmağım. Herhangi bir hastalığı var gibi görünmüyor. Düzenli kontrolleri ölçümleri yapılıyor herşey yolunda görünüyor şükür. Bu geçici bir şeymidir, sarsam günde kaç saat sarmalıyım 3,5 aylık oldu. Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Bence araştirin çocuk nörologlari mi ilgilenir bilmiyorum ama mutlaka bi doktora goturun sararak olacak bisey degil gibi eger öyleyse bile bunu size doktor soylesin.Allah korusun hic bişeyi yoktur umarım ama olaki bi problem varsa bile erken teşhisle tedaviye başlanir en azindan
Her ay kontrolleri yapılıyor zaten kafa ölçümü alınıyor, sağlık ocağına da götürüyorum herşey iyi diyorlar. Eşimin erkek kardeşi doktor, o da sık sık bıngıldağına kadar kontrol ediyor sağlıkla ilgili bir sıkıntı yok diyorlar.