Büyüme atağı geçiriyor olabilir. Sakin olun.Resmen kafayı yemek üzereyim bebeğim tam 7 aylık sürekli mızırdanıyor ağlıyor önceden yaptığı şeylerden oynadığı oyuncaklardan zevk almıyor bende başka kin kucağına alsa ağlama krizine giriyor kucağıma alıyorum bir süre sonra yine ağlıyor geceleri gözü kapalı mızırdanıp ağlıyor gündüz uykularından çığlık atarak kalkıyor diş diyorlar ama etlerinde bir değişim yok ishal ateş salya vs de yok parmaklarını ağzına sokarsa biraz salyası akıyor o kadar bu durumu yaşayan var haftasından
Hesapladığıma göre atak haftasında değil o yüzden bir anlam veremedim bebeğimi tamamen desteksiz büyütüyorum tek başıma çok zorluyor bazenBüyüme atağı geçiriyor olabilir. Sakin olun.
Çok teşekkür ederim ne incesiz.. Bu zamana kadar çok tükenmişliğim olmuştu ama bu kez mental olarak çok fazla hırpalandım bebeğim için ayakta kalmaya çalışıyorum ama yorgunluktan kaliteli vakit geçiremiyorum onunlaLütfen sakin kal . Seni çok iyi anlıyorum ama onun şuan senden başka kimsesi yok. Sen sakın kalabilirsen oda kalır. Aynı şehirde miyiz bilmiyorum ama olsak da gelsem baksam nefes alsan . Dua et içinden. Cama çık hava al.
Kayınvalidemle aynı sitedeyiz ama kimse destek değil eşim bile o kadar çok zorlandım ki benim bebeğim de çok gazlıydı hala da ara ara oluyor ne zormuş tek başına bir evlat yetiştirmekSeni çok çok iyi anlıyorum. Benim kayinvalidem yanımda olduğu halde çıldırmak üzereydim. Sürekli gaz sancısı olan bir çocuktu. Allah yardımcınız olsun . Sabredin . Dua edin . Çok zor biliyorum fakat dayanın.
1 haftadır böyle ilk bebeğim olduğu için hiçbir tecrübem yok internetten araştırma yaptım biraz diş belirtilernden sadece bu bahsettiğim huzursuzluk varNe kadar süredir bu şekilde? Anlattıklarınız gerçekten diş e benziyor. Kızım 9.5 aylık ve 1 hafta boyunca tam olarak anlattiginiz gibiydi. Diş etlerinde bı değişim gorememistim ama 2 diş birden çıkardı
Nerde yaşıyorsun ?Kayınvalidemle aynı sitedeyiz ama kimse destek değil eşim bile o kadar çok zorlandım ki benim bebeğim de çok gazlıydı hala da ara ara oluyor ne zormuş tek başına bir evlat yetiştirmek
Benim de ilk bebegim olduğu için tecrubem yoktu ben de anlam veremedim gece uykuları çok güzeldi normalde birden bozuldu sürekli uyandı ve cigliklarla aglayarak falan. Sonra diş cikardi ve normale döndü. Bizde de ishal, ateş, salya artışı falan olmadı. Eline aldığı her şeyi 2 aydan beri ağzına goturuyodu zaten ordan da anlamadim1 haftadır böyle ilk bebeğim olduğu için hiçbir tecrübem yok internetten araştırma yaptım biraz diş belirtilernden sadece bu bahsettiğim huzursuzluk var
Acaba bişeylerden korkmuş olabilirmi yada sürekli evde kalıyorsa ve sessiz ortamdaysa sıkılıyor olabilirmi benim bir arkadaşımın çocuğuda böyleydi sürekli evdeydi sonra annesinin memleketine gidip geldiğinde düzelmişti bebeklerde rutinden sıkılır yenilik istiyor olabilirmi Allah yardımcın olsun biraz rahat ol o 7 ay nasıl geçtiyse bu günlerinde geçerResmen kafayı yemek üzereyim bebeğim tam 7 aylık sürekli mızırdanıyor ağlıyor önceden yaptığı şeylerden oynadığı oyuncaklardan zevk almıyor bende başka kin kucağına alsa ağlama krizine giriyor kucağıma alıyorum bir süre sonra yine ağlıyor geceleri gözü kapalı mızırdanıp ağlıyor gündüz uykularından çığlık atarak kalkıyor diş diyorlar ama etlerinde bir değişim yok ishal ateş salya vs de yok parmaklarını ağzına sokarsa biraz salyası akıyor o kadar bu durumu yaşayan var mı
Bizdede aynı şekilde hiçbir fark yok iştahsızlık bile her şeyi ağzına götürüyor diyorlar ama dediğiniz gibi 2-3 aylıkken her şeyi ağzına sokmaya başlamıştı zatenBenim de ilk bebegim olduğu için tecrubem yoktu ben de anlam veremedim gece uykuları çok güzeldi normalde birden bozuldu sürekli uyandı ve cigliklarla aglayarak falan. Sonra diş cikardi ve normale döndü. Bizde de ishal, ateş, salya artışı falan olmadı. Eline aldığı her şeyi 2 aydan beri ağzına goturuyodu zaten ordan da anlamadim
Bizde bebeğimle hep ikimiz evdeyiz havalar soğudu diye çıkaramıyorum arada anneme kayınvalideme gideriz o kadarAcaba bişeylerden korkmuş olabilirmi yada sürekli evde kalıyorsa ve sessiz ortamdaysa sıkılıyor olabilirmi benim bir arkadaşımın çocuğuda böyleydi sürekli evdeydi sonra annesinin memleketine gidip geldiğinde düzelmişti bebeklerde rutinden sıkılır yenilik istiyor olabilirmi Allah yardımcın olsun biraz rahat ol o 7 ay nasıl geçtiyse bu günlerinde geçer
Gece çok zorlandiginizda çığlıkla uyanma vs oldugunda bı çay kaşığı calpol vermeyi deneyin. Başka sıkıntısı da olmadığına göre çok büyük ihtimal diş zorluyor. 20-30 dk içinde rahatlar uyurBizdede aynı şekilde hiçbir fark yok iştahsızlık bile her şeyi ağzına götürüyor diyorlar ama dediğiniz gibi 2-3 aylıkken her şeyi ağzına sokmaya başlamıştı zaten
KonyaNerde yaşıyorsun ?
Geceleri çığlık olmuyor genelde mızırdama şeklinde ağlama oluyor gözleri kapalı bir şekilde ama gündüz uykularından çığlık atarak uyanıyorGece çok zorlandiginizda çığlıkla uyanma vs oldugunda bı çay kaşığı calpol vermeyi deneyin. Başka sıkıntısı da olmadığına göre çok büyük ihtimal diş zorluyor. 20-30 dk içinde rahatlar uyur
Havalar soğumuş olsa dahi bebegin de temiz havaya ihtiyacı vardir. Mevsime uygun şekilde bebeği giydirip dışarı çıkarın. Yapacağınız küçük yürüyüşler emin olun ona da size de iyi gelecek.Bizde bebeğimle hep ikimiz evdeyiz havalar soğudu diye çıkaramıyorum arada anneme kayınvalideme gideriz o kadar
Yarından itibaren 15-20 dk yürüyüş yapacağım kanguruya koyup 1 haftadır bu şekildeHavalar soğumuş olsa dahi bebegin de temiz havaya ihtiyacı vardir. Mevsime uygun şekilde bebeği giydirip dışarı çıkarın. Yapacağınız küçük yürüyüşler emin olun ona da size de iyi gelecek.
Ayrıca ne kadar süredir böyle?
Buda sebep olabilir kendine göre kocaman bir ev ve sürekli uyu uyan artık bebeklerde değişti hormonlardanmı artık bilemiyorum ama eski bebek saflıkları yok herşeyin daha çok farkındalar yengeminde bir oğlu var şimdi 3 yaşındada sırf bu yüzden 3 4 ayda bir ablasına gönderirdi abim biraz değişiklik olsun onada diyeBizde bebeğimle hep ikimiz evdeyiz havalar soğudu diye çıkaramıyorum arada anneme kayınvalideme gideriz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?