Bebek Beslenmesi Bebeğimi yataktan nasıl ayırırım acilk yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Şuan sizin çıkarlarınız korunuyor anladım
Minimalist olmaya karar vermiştim geçen hafta görevimi tamamladım çocuğa oda hazırladımoyuncaklarini oraya koydum odayı benimsedi odaya karşı korkuları olmasın diye oyun odası yaptım yavaş yavaş duvar düzenlemesi yapicam sonra yatak alıcaz durumlar düzelince böyle böyle geçiş yapmayı planlıyorum yani birdenbire oda değiştirmek yerine kademeli bir şekilde alt yapı oluşturuyorum yatak gelince çok sevinecek oyun odasını görünce bayıldı odaya hemen benimsedi . O yüzden zorluk yaşamayız gibi geliyor yatırırken de masal anlatıyoruz uykuya dalinca odadan kaciyoruz odasi oldugunda da kacicaz , zaten yatağı hep ayrıydı bikac aydır beraber yatıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…