Bebeğimi yalnız uyumaya nasıl alıştırabilirim ?

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
Arkadaşlar günaydın 15 aylık oğlum var ve bır yıldır birlikte uyuyoruz tek basına uzun uyumadıgı ıcın ılk zamanlar bırlıkte uyuyordum ama bır yıldır bırlıkte uyuyoruz ve artık ben olmadan gecelerı tek basına uyutsamda yarım saat sonra gerı kalkıyor ben yanındaysam uyuyor ama artık besıgınde tek uyumasını ıstıyorum. Denıyorum yapamıyorum emiyor aynı zamanda nasıl alıştırabılırım anneler yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca gece emmesinide kesemedım gece emmesini nasıl kesebılırım ?

20 aylik kizim kendi odasinda tek basina uyuyor.
Odasini ayirali bir kac ay oldu.
Ondan oncede bizim odamizda kendi beşiğinde uyuyordu .
Uyansada yanina gitmeyin uyutup tekrar yatagina koyun zamanla alisacaktir .
Once yatagi sonrada mumkunse odasini ayirin , büyümüş artik .

bebegi yaninizda bi senedir yatirirsaniz bebegn besiginde yatmayi reddetmesi gayet dogal. sorun onda degil. 15 aylik bebek kendi yataginda mumkunse odasinda yatmali. buna da alistrmaniz, sabirli olmaniz ve hatta uykusuz kalmanz da gerekebilir.

İsrarla yatagina koymalisiniz. Uyanip geliyorsa yine uyutup yine yatagina koymalisiniz. Ayni odada ayni yatakta yatmaniz yanlis olmus bana gore. Uzun sure cekeceksiniz simdi bu durumun sonuclarini

Bebekle mis kokulu yatmak ne güzel di mi :)
Benim 8 aylık oğlum da odasında tek yatmıyor
Tam yatırıyorum iki dkk sonra avaz avaz
Yanıma alsam uyur biliyorum ama sonra tek yatmak istemez diye sabaha kadar ayaktayım

30 aylık oğlum benimle yatardı, 1 aydır park yatakta yatıyor artik. Tabi çok ağladı,Çok yataktan çıkıp yanıma geldi her seferinde burası anne ve babanın yatağı,burası da senin yatağın dedim. Hâlâ arada bir uyumadan bizim yatakta yatmak ister herkes yatağına derim :) taviz yok nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor.

Pedagoglar 2 yasina kadar annenin yaninda, 2 yasindan 3 yasina kadar anne babayla ayni odada farkli yatakta, 3 yasindan sonra farkli odada yatmasini oneriyor. Benim oglum 17 aylik bizimle yatiyor. Zamani geldiginde kendisi de istemeyecektir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…