Bebeğimi sütten kesiyorum

mitens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
7
2
36
37
Herkese merhaba arkadaşlar bebeğim 18 aylık ve artık yavaş yavaş sütten kesmeyi düşünüyorum önerisi olan varsa dinlemek isterim zor olacak mı korkuyorum tecrübesizim ilk bebeğim hep emerek uyukuya daldı artık nasıl uyutacağım bilemiyorum ayrıca blberonla devam sütüyle mi devam edeceğim fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim

Herkese merhaba arkadaşlar bebeğim 18 aylık ve artık yavaş yavaş sütten kesmeyi düşünüyorum önerisi olan varsa dinlemek isterim zor olacak mı korkuyorum tecrübesizim ilk bebeğim hep emerek uyukuya daldı artık nasıl uyutacağım bilemiyorum ayrıca blberonla devam sütüyle mi devam edeceğim fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim
Sütten keseceksin hiçbirşey verme. Bu sefer ona alışacak. Kız bari kızan 20 aylık olaydı 🙈 neyse bacım eğer hasta değilse huysuzluğu yoksa bırakmayı deneyebilirsin. Havalar iyi gidiyor uyku zamanından önce parka falan götür onun yorulmasın sağla ki uykuya direnmesin seni anlıyorsa eğer sür memeye kırmızı ojeyi uf oldu falan de 😂 ben 2 çocuğum da da aynısını yaptım kesin çözüm 😂 bende memede uyutuyordum yattım yanına pışpış ladım popoyu haydiiiii uyudular hemen inşallah bu süreci çok güzel atlatırsın

Öğün atlatarak kesin. Yani zamana yayarak bağı zedelemeden alistirarak kesin. Yazın emdiği saatleri her 1-2 haftada bir bir bir öğünü atlayın. Ben gündüzden başladım şuan gündüzü bitirdim. Gece yatarken ve uyanırsa uyandığında emiyor . Gündüz yok. Şimdi sıra uyurken emdigini bitirmekde . Ve hep düşündüm gece çok sık uyanirdi gündüzü bitirdiğimde beri 1 kere yada bazen hiç uyanmamaya başladı. Yani sevkatle sonlandırmanin sonuna geliyorum sanırım. Gündüz uykusunda dokunabilirsin yaslanabilirsin fakat emme yok güneş varken dedim aydede geldiginde emebilirsin dedim. Suan dokunarak üstüne yatarak uyuyor öğlen .

Back
X