• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi sünnet ettirdim bilgi verirmisiniz

Benimdunyamm

Avustralya
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
272
101
53
29
Bebeğim 11 aylık ve sünnet yaptırdık bu gün 8 gün oldu bu şekilde olması normal mı arkadaşlar lütfen bi fikir verin görüntüsünde bi anormallik var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durum bebeğimde de oldu yara kabuk bağlıyor ve onlar bi süre sonra kuruyup düştü. Ben kantaron yağı sürdüm ve papatya suyuyla temizledim hep. Tamamen toparlanması yaklaşık 2 haftayı buluyor. Ama yine de içiniz rahat etmeyecekse doktorunuza danışın

Aynı durum bebeğimde de oldu yara kabuk bağlıyor ve onlar bi süre sonra kuruyup düştü. Ben kantaron yağı sürdüm ve papatya suyuyla temizledim hep. Tamamen toparlanması yaklaşık 2 haftayı buluyor. Ama yine de içiniz rahat etmeyecekse doktorunuza danışın
Sizin çocuğun pipisininde mi bi tarafı hafif şişti birde bu gün fazla idrar yapmadı yaparkende ıkınarak yapti normaldir sizce

Sizin çocuğun pipisininde mi bi tarafı hafif şişti birde bu gün fazla idrar yapmadı yaparkende ıkınarak yapti normaldir sizce
Evet evet direkt eşime göstersim görseli hatta o da dedi aynıydı bizimde böyle diye. Şuan orası sızlıyor ondan zorlanır ama o da hemen geçer merak etmeyin orda bi kesi var çok normal annesi geçicek rahatlıcak oh be iyiki aradan çıkarttık diyeceksiniz 🥰

Evet evet direkt eşime göstersim görseli hatta o da dedi aynıydı bizimde böyle diye. Şuan orası sızlıyor ondan zorlanır ama o da hemen geçer merak etmeyin orda bi kesi var çok normal annesi geçicek rahatlıcak oh be iyiki aradan çıkarttık diyeceksiniz 🥰
İnşallah çok teşekkür ederim😊

Büyük oğlumun dikişsiz aparat vardı ucunda. O aparatı çıkarınca doktor aynı böyle oldu. Pis kokulu akıntı oldu. Doktor hep normal,böyle olur vs dedi ama bana hiç normal gelmedi ve iyileşmesi epey zaman aldı. Sonrasında başka üroloji doktoruna sorduğumda normal olmadığını iltihap kaptigi için böyle olduğunu söyledi. Doktora götürün bence

Bugün ameliyatı yapan doktora fotoğrafları gönderdim gayet normal dedi olmazsa başka bi doktora gösteririm

Görüntüleri kaldırır mısınız lütfen, kimse oğlunuzun mahrem bölgesini görmek zorunda değil. Bari uyarsaydınız başlıkta.

Back