- Konu Sahibi akdenizli15
-
Evet yaaa...
Bu dogrumudur anneler? Bebegi sessiz yerde yatirmayin felan diyorlar. Zaten iki ki$iyiz evde e$im çali$iyor ben evde yalniz kaliyorum konu$cak kimse de yok :)
Arkada$lardan TV açik yerde uyutun bebi$inizi felan dediler. Dogrumudur?
Ba$ligi açan arkada$in bebegi büyümü$ ama ne kadar dogrudur bilmiyorum bende merak ediyorum bunu.
Hmm...
Ozaman eve kalabalik gürültü patirti mi getirmek gerekiyor yav?! Birkaç insan mi davet etmeliyim yatiliya felan heheHakatten tv açikken bebi$i uyutmaya ba$ladim arada kipirdaniyo ama süt içtiginden yorgun dü$üp zaten uyuyor. Bende o firsatta koltuga uzaniyorum kendim tv nin sesinden rahatsiz oluyorum. Ha o kadar açik mi? Hayir degil...
Gün içinde sesini daha bi çok açiyorum geceye dogru tv nin sesi biraz klslLlyo gibi yeni farkina vardim öyle yapiyormu$um.
Vallahi anneler kolay gelsin hepimize.
biz evde elti, görümce, kaynana cümbür cemaat bir arada yaşıyoruz.gündüz büyük bir konuşma ve tv gürültüsü içinde yatıyor kızım.bazen iki saat, bazen 5dk. kesinlikle uykusunun derinliğine bağlı.işin kötüsü sallayarak uyumaya alıştığı işin beşiğinin başında biri sürekli nöbet tutuyo.sallamamıza rağmen bazen 5 dk sonra açıyo gözünü.ama gece odamıza çekilince gece lambasında sallıyorum ses de olmadığı için derin yatıyo neyse ki.sanırım böylece farkında olmadan gece-gündüz ayrımını öğrenmiş oldu.tavsiyem gündüz gürültülü, gece sessiz ortamda yatırmanız.Aynen,
benimde bebegim gündüzleri oturma odasinda yataginda ve tv açik ama biz konu$urken biraz sessiz konu$uyoruz gibi tv nin sesi de klslk ben bunu gün gün artirayim yava$ yava$ ali$sin.
Yatak odasinda ise gece lambasi yaniyor bazen onu kapatiyorum. Ve ses hiç yok... geceleri sessizligi seviyor gibi sanki.
not: bir de bebegin gece ve gündüzü ayirabilmesi lazim diye biliyorum belki bu ses olayiyla bunu halletmi$ oluyoruz farkinda olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?