Bebeğimi nereden yatırmalıyım

Abruzzie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
383
131
103
Merhaba bebeğim 3 aylık oldu. Çok şükür gece uyuyor emmek için uyanıyor. Bebeğimi ani bebek ölümü riskine karşılık benim bulunmadığım bir odada hiç yatırmadım bu sebeple en son 00da ışıkları kapatıp beşiğine yatırıyordum gece iki kez emmek için uyanıp geri uykuya dalıyor ancak bu böyle mi devam etmeli yani akşam uykusuna 20.00 da geçirmek istersem beşiğine yatırıp uyutayım mı bu nasıl olmalı

Gece uykusuna girmek için 12 çok geç. 7-8 gibi yatırabilirsiniz. 22.00 22.30 gibi rüya öğünü verirsiniz. Uykudayken emzirin. Gece 2-3 e kadar uyanmazdı benim oğlum bu düzende.

Gece uykusuna girmek için 12 çok geç. 7-8 gibi yatırabilirsiniz. 22.00 22.30 gibi rüya öğünü verirsiniz. Uykudayken emzirin. Gece 2-3 e kadar uyanmazdı benim oğlum bu düzende.
Peki uyutup beşiğine yatırayım değil mi yani o saatlerde uyuyor ama benim yanımda uyuduğu için seste uyuyor ışıkta uyuyor nasıl yapmalıyım odasına yatırsam bebek telsizim var onunla mı takip edeyim

Peki uyutup beşiğine yatırayım değil mi yani o saatlerde uyuyor ama benim yanımda uyuduğu için seste uyuyor ışıkta uyuyor nasıl yapmalıyım odasına yatırsam bebek telsizim var onunla mı takip edeyim
Şimdi benim bebeğim 00de tam karanlık ortamda uykuya geçtiğinde 4-5 arası bir kere 7-8 arası bir kere olmak üzere iki kere emiyor

Bebeğinizi o kadar saat uyanık tutmayın. En geç 8de uyutup besigine yatırın. İçiniz rahat etmiyorsa arada gidip bakarsınız. Sonuçta sabaha kadar da uyanık beklemiyorsaniz başında.

Bebeğinizin büyüme hormonu salgılayabilmesi için karanlık oda da olması gerekiyor zaten

Bebeğinizi o kadar saat uyanık tutmayın. En geç 8de uyutup besigine yatırın. İçiniz rahat etmiyorsa arada gidip bakarsınız. Sonuçta sabaha kadar da uyanık beklemiyorsaniz başında.
Tamam korktuğum için yanımda tutuyordum artık dediğiniz gibi yapacağım

Tamam korktuğum için yanımda tutuyordum artık dediğiniz gibi yapacağım
Korkmanıza gerek yok. Telsiz de varmış. Zaten evdesiniz sürekli gider kontrol edersiniz. Bebeğinizin uykusunu alabilmesi için rahat bir ortamda uyuması gerekli.

benım telsizim yoktu ama saat tm 9/15 te yatagına yatırır uyandıgında emer geri yatardı
yatagını bilmesi gerekiyor

Evet artık yenidoğan değil artık. büyümüş beşiğine yatırıp odada bırakabilirsiniz yarım saatte bir en geç gider bakarsınız sorun olmaz
Işıkta uyuması iyi değil.

Hanımlar 20 de uyutmaya çalıştım 20.30 civari uykuya daldı beşiğine yatırdım telsizimi ayarladım hala da uyuyor sık sık kontrol ediyorum başladık bakalım inşallah uykusunu güzel alır teşekkür ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…