• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimi ne zaman oturtabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_gece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mavi_gece

Ziyaretçi
kızlar merhabalar oğluşum 41 günlük ve çok merak ediyorum kuçağımda ne zaman oturtabilirim ayakların üstüne ( yine kucağımda) ne zaman bastırabilirim. ne zaman konuşmalara gülümsemeyle cevap verir. bu konuda bana yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim a.s.

canım en azında 4 aylık olmasını bekle oturtup bastırmak için daha çok minik 41 günlük Allah bağışlasın uzun ömürler versin yavruna...

amiiinnn cevabın için çok tşk ederim ali's mother. o kadar sabırsızım ki şöyle sıka sıka sevmek için :)) bide geri kalmasından korkuyorum oturmada falan..

kalmaz canım merak etme :)))) zaten kendini belli eder o sabırsızlanmakta haklısın ama zaman öyle çabuk geçiyor ki daha dün doğdu sanki bebeğim ama şimdi nasıl büyüdü :)))

allah bağışlasın darısı bize :)) gerçi haklısın 40 gün geçermi dedim su gibi aktı geçti valla şimdi 3 ay geçermi diye taktım :)) peki senin bebeğin konuşmalara ne zaman gülücükle cevap verdi hatırlıyormusun? 6.haftadan itibaren diye okumuştum bi aslı varmı?

allah analı babalı büyütsün...bebeklerin kemik yapıları 6 aya kadar oluşurmuş 6.aydan önce tam olarak oturtmayın..her ayın kıymetini bilin..anlıyorum sizi biran önce otursun,yürüsün istiyorsunuz ama zaman su gibi geçiyor hiç acele etmeyin...
sevgiler...

songül cevabın için çok tşk ederim. bana kalsa şimdiden yürüteceğim :)))) evet her anın tadı farklı tabii ama bazen öyle bi sıkarak sevmek istiyorum ki o zaman bi an önce büyümesini istiyorum :))

allah bağışlasın darısı bize :)) gerçi haklısın 40 gün geçermi dedim su gibi aktı geçti valla şimdi 3 ay geçermi diye taktım :)) peki senin bebeğin konuşmalara ne zaman gülücükle cevap verdi hatırlıyormusun? 6.haftadan itibaren diye okumuştum bi aslı varmı?

sağol canım benimki bir aylıkken dinliyor gülüyordu benle konuşmaya çalışıyordu yavrum ama şu an sadece baba diyor baba baba başka bişey yok:roflol:

Benimki 3,5 aylik oldu yavas yavas kucagimda bir kac dakika oturtuyorum :) cok eglenceli ve zaman cok cabuk geciyor gercekten.

6 aya kadar oturmayı tavsiye etmiyor dr lar
omirilik bozukluğu olabilirmiş
benim oğlum 6 aylık destekli oturdu 8 aylık tam oturdu

evet 6 aydan önce zaten oturamaz ama 4 aydan sonra tam oturtulmadan hafif popoyu annenin göbişine destekleyip bikaç dakika alıştırma yapmakta bi sakınca yok 8-9. aylarda anca desteksiz oturabiliyorlar...

allah bağışlasın kızlar analı babalı büyütsün hepimizinkisini. yalnız kızlar ben tam oturtmayı kast etmedim. hani kucağımda kolumun desteğiyle demek istedim hep uzanır pozisyondaya o nedenle.. bide bi sözlerime gülümse tam olacak maymuna döndüm resmen ama bizimkisi kaş çatmaktan başka bişey yapmıyor :)) demek ki ağır başlı olacak benim oğlum hehe :)))

benimki4 aylıktı destekli oturuyordu 6aylıktı kedi başına oturuyordu

canım allah bagışlasın şimidi sakın ayak larının üstüne bastırma annesii 5 6 aylık olunca yaparsın istedikelrini oturtmayı yanii...

canım sende çok sabırsızmışsın benım oğlum 3,5 aylık yenı yenı kucagımda oturtmaya başlıyorum ama kısa süreli fazla beline yüklenmeden bildiğim kadarıyla 4 ayda kucakta 5 ve 6 aylarda yastık desteklı kendı oturabılır

a.sa.sa.scanım kucağında dik tutmak istiyorsan sırtını gögsüne dayıyarak göbeğinden destekli dik konumda tutabılırsın zaten 3.ayına kadar bebeğini sık sık kucagına alarak aranızdaki bağı kuvvetlendır ama 3 aydan sonra fazla kucaga almamaya calıs yoksa bıdaha hıc ınmez

Back