- 21 Kasım 2017
- 17
- 2
- 36
- 41
- Konu Sahibi mehtapberenhakan
Merhaba, kizim su an 7 aylik ve 3. aydan itibaren emmeyi birakti. 7 aylik bebegimin gunluk menusu; sabah blenderdan gecmis kahvalti yaklasik 1 su bardagi, oglen 1 su bardagi kadar sade yogurt, ogleden sonra 1 su bardagi kadar hergin farkli corba yine blenderdan gecmis, aksam elmayla ezilmis tarcinli sutlac 1 su bardagi kadar, gece de 1 kere 90ml mama.
Benim sorum su kizlar, boyle bu sekilde bebegim doyuyor mu bilemiyorum ilk bebegim o yuzden cok tecrubesizim. Siz neler yediriyorsunuz ne kadar sıklıkta ve miktarda? Bi de ben herseyi pure haline getirip oyle yediriyorum, yutamayip kustugu icin. pure yapmadan nasil yedirebilirim? Kacinci ayda normal buyuk cocuklar gibi yemeye baslar acaba?
Benim sorum su kizlar, boyle bu sekilde bebegim doyuyor mu bilemiyorum ilk bebegim o yuzden cok tecrubesizim. Siz neler yediriyorsunuz ne kadar sıklıkta ve miktarda? Bi de ben herseyi pure haline getirip oyle yediriyorum, yutamayip kustugu icin. pure yapmadan nasil yedirebilirim? Kacinci ayda normal buyuk cocuklar gibi yemeye baslar acaba?