bende önümüzdeki cuma günü bıraktırcam memeden.tükendim artık.yeni doğan bebek gbi hep memede.gece okadar kötü değil ben uyumaya devam ediyorum o emmeye. görenler acıyo valla bana.bu şekil olcağını düşünmemiştim. memeyle uyuyo birde.sallanmak istemz.nasıl bir yöntemle uytcam bilemiyorum. herşeyi kızım belirliyecek.ben sütümü sağmıcam ,yaş nane yaprğı koycam o geriletiyomuş sütü. burdan arkadaşlar sölemişti bana.uygulayanlar rahatlamıştı.umarım rahat bir şekilde atlatırız bu süreci:44:
talham09
off offf benim oğlumda aynı memeye aşık resmen sabaha kadar ağzında emzik gibi emiyor. her sabah kesecem artık diye uyanıyorum ama kıyamıyorum hele memeyi öpüpte cicciii demesi yokmu mahvediyo beni. 22 aylık oldu ama memeyle uyuyor. napcam ben yaw hiç bilemiyorum çok zor...
smile_life
banada tavsiye lutfennnn..
oglum bir bucuk yasinda hic bisey yemiyor abartisiz hicbirsey yani.. 10dk ya bir gelip meme istiyo oyle durmadan emilcek sutte yok halbuki bazen oylece tutuyo agzinda , emzirmeyi birakmak istiyorum biliyorum yasi kucuk ama memeye guveniyo yemiyo hic bisey yemiyo,emzirmeyincede iyice agresiflesiyo yiyecegi seyide yemiyo sinirlenip firlatiyo..
ne yapsam sastim kaldim bazen cok bunaltiyo beni
Bende bendeee bıraktırmak istiyorum 19 aylık oldu oğlum aynen herkesin yaşadığı gibi yapışığız sabah kadar meme meme diyo başka bişi demiyo çok yoruldum .. Bıraktırma olayına adım atıcam yakında nsl diye düşünüyodum iyioldu önerilerinizzi okumam. Ramazan ayı başlamadan haziran ayında filan başlim diyorum o zamana kadar 21 aylık olur. Ramazan ayında en azından rahtalamış olurum. İnşallah Alllahın izniyle kolay bırakır. Eşim çok fena aman nolcak emzir diyo , bende diyorum kolaysa sen emzir yeter artık. Oğlum meme isteyince ben açmıyorum eşim açıyo al oğlum al diyeSanırım ben eşimi öbür odaya sepetlicem bıraktırırken
işte bu kadar başardım arkadaşlar kestim oğlumu memeden... ilk üç gün gece verdim sadece gündüz hiç emmedi. sonra geceyide kestim evet çok ağladık ikimizde ama mecburdum. nasıl olduğunu da anlatayım göğüslerime rımel sürdüm üzerinede suyla ıslattığım pulbiberi srdeüm resmen göğsüme kezzap atılmış gibiydi bugün bir hafta oldu ve çok rahatız. benim kuzum memede uyurdu artık uykusu gelince yatıyor ve kendi kendine sızıyor. yemeside düzeldi çok şükür. biraz sabır ve kararlılıkla hepiniz halledersiniz inşaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?