Bebek Beslenmesi Bebegimi memeden ayırmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
arkadaşlar lütfen deneyimlerinize ihtiyacım bebegim21 aylık iki yaşı dolduruncaya kadar emzirmeyi düşünüyorum ama çok ısırıyo dişleri resman jilet ggibi ve sürekli meme emdigi için yemek yemiyo süt içiyo önceden süt içmiyo yemek yiyordu şimdi tam tersi oldu ve gece sabaha kadar meme agzında olsun istiyo bir haftadır azalttım gündüzleri az emiyordu limon sürüyordum başta tiksinmişti ama sonraları alıştı dün sevmedigi kan ilaçını sürdm ama bir kaç kere agzına alınca onada alıştı bugün salça sürdüm almadı bakalım ona ne zaman alışacak....
:95::95::95:esas sorun memesiz uyumuyo gece sabaha kadar agladı öglen uykusu için de zor uyuttum lütfen bildiklerinizi paylaşın

beni kızımda 23 aylıkken bırakmıştı.anlattıgın olayı birebir yaşadım ve memeye çok düşkündü.psikolog bize şu tavsiyede bulunmuştu;memeye saçımdan yapıştırdım.birazda siyah göz kalemiyle boyadım.çok çirkin duruyodu.canımın çok yandıgını ve acıdıgını söyledim.yavrum görünce şok oldu ve canımın yandıgına inanıp üzüldü.2 gün öyle dolaştım.geceleride istedi ama kızım çok acıyo dedim.böylece memeyi vermeme sebebim oldu.psikologumuz birden bahanesiz meme vermemenin çocugu çok yıprattıgını söylemişti.inş sendede işe yarar.zaten memeyi siyah ve saçlı görünce agzına bile alamıyo...

sagol canım deneyecegim

benim yiğenim de çok düşkündü ablam yukarıda arkadaşın sölediği gibi kendi saçından kesti onu memesine tuttu her istediğinde gösterip öö kötü pis filan dedi maşallah bıraktı,darısı başınıza:)

annemde beni bu sekilde bıraktırmıs
Acıyo acıyo annemin memesi acıyo diye ağlaya ağlaya gezmişim dedemlerin yanında fln

selam canım benim kızımda 24 aylık 1 ay önce ayırdım memeden. Cok halsiz kalıyordum o yuzden bıraktırdım. Ben salca surup bıraktırdım. Arkadaslarım var yara bandı yapıstırıp ayırdılar. Annemdende sobanın kara kurum yani is toplanıyo ya borularda falan ondan surupte ayıranların oldugunu duymustum. Benim kızımda dogdugundan beri emerek uyuyodu 1 hafta kadar uyku konusunda zorlandık. Ama gece deliksiz uyumaya basladı. 1 ay falan oldu unuttu cok sukur. Ama hala banyodan sonra yada uzerımı degistırırken memelerıme coskulanıyo arada elini sokuyo koynuma elliyo memeleri öf annem cok pis kokmus diyorum eee diyo gidiyo. İlk baslarda gece uyuturken zorlandım ama simdi sadece yanına uzanıyorum kendi uyuyo. Bence yara bandı yada soba karası veya tentürdiyot dene bıraktır. 21 ay emzırmissin ne guzel her anne evladı icin en iyisini ister ayırmak istememenide cok ıyı anlıyorum ama canın surekli acıdıkca zorlandıkca kotu olursun. Bende 2 yasına kadr emzırmek istedim ama cok halsiz kaldım dayanamadım ayırdım. Sana tavsiyem ayır ama kararlı ve sabırlı ol. Cok asırı memeye duskun olupta kolay ayrılan bebekler var cevremde 2 gunden sonra cok kolay oldugunu goruceksın. Kolay gelsin

ay inşallah yaa biz evde hep ikimiz ba başaayız o yüzden kafasını çok zor dagıtıyorum aklı hep memede ama olacak inşallah dün geceden beri hiç vermedim bu gece ne yapacagız bakalım babamız sabah bir saatlik uyku ile işe gitti işten yazık çok kötü geldi hemen uyudu bu gece başka odada yatar galiba

kızlar yaa oglum yine sabaha kadar mız mız etti ve sabah 5 buçukta zor uyudu ne .ilk yatacagında tv yi açtırdı zorla onu izlerken uyudu kaldı saat 11 di ama gece emme niyeti ile uyanıp memeyi bulamayınca 5 e kadar oturttu beni.:26::26:..ve artı olarak ta gögüslerim resmen taş gibi oldu çok acı oluyo pompa ile sütü çekmeye çalışıyorum artık bende

canım sagma yada emzirme yoksa sutun kesilmez. Ilık dus al agrı kesici al. Uyku duzene girecektir sabırlı ol biraz zaman alacaktır ama duzelecek. Zor anlayabiliyorum allah yardımcın olsun

canım sagma yada emzirme yoksa sutun kesilmez. Ilık dus al agrı kesici al. Uyku duzene girecektir sabırlı ol biraz zaman alacaktır ama duzelecek. Zor anlayabiliyorum allah yardımcın olsun

ama süt peynirleme yapar diye duymuştum canım hem ılık duş iyice sütü gögüslere indiriyo bir şekilde çıkması lazım hem hepsini çekmiyorum çok rahatlayyacak kadar:44::44::44::44:

ama süt peynirleme yapar diye duymuştum canım hem ılık duş iyice sütü gögüslere indiriyo bir şekilde çıkması lazım hem hepsini çekmiyorum çok rahatlayyacak kadar:44::44::44::44:

bu gece oglum aglasa bile kendi kendine geri uyudu kalkıp ışık yakma tv açma olayımız olmadı çok şükür alışıyo yavaş yavaş haftasonu babası evde ounca da beni pek aramaz zaten iyice alışır inşallah .ama gögslerim bana çok acı veriyo onada katlanacagız artık

kızlar başardım galiba çok mutluyum oglum bu gece hiç uyanmadan uyudu maşallah ve öglen uykusunada kendi kendine uyudu ve hala uyuyo emme işi bitti çok şükür artık istemiyo

kızlar yaa bu süt üretimi ne zamana kadar devam eder emzirmeyi bıraktıktan sonra benim hayla gögüslerim acıyo:18::18:

kızlar sütüm bu hafta baya kesildi gögüslerim rahatladı acı yok artık ama oglumun aklına geldi emme zor unutturuyorum hala:26:

ya arkadaşalar bnm oğlum 21 aylık sizce ayırmanın zamanımı çok istiyorum ayırmak ama bnm oglum çok ağlıyor nasıl ayıracam hadı gunduz bır sekılde vermem ya gece olunca

ya arkadaşalar bnm oğlum 21 aylık sizce ayırmanın zamanımı çok istiyorum ayırmak ama bnm oglum çok ağlıyor nasıl ayıracam hadı gunduz bır sekılde vermem ya gece olunca

benimde öyleydi canım hele geceleri yapışık uyuyorduk ama şimdi biberonla sütünü içiyo sonra kapat gözlerini annem diyorum bana sarılıp uyuyo sonra yatagına kaldırıyorum sabaha kadar da uyanmıyo artık
sabır lazım canım ilk bir hafta gece gündüz agladı ve her gelişmeyi yazdım konuya okursan anlarsın neler yaşadım

kızlar sağınca kesilmezmi ya bende dün kestim de göğüslerim şişti.hiç sağmıyorum.acaba sağmammı lazım

çok rahatsız eder az birşey sag canım ama hepsini sagma süt üretimi devam eder yoksa zaten bir hafta on gün falan şiş oluyo acı veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…