bebegimi kucagima aldim sonunda kizlar

Y

yellowangelrufi

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi yellowangelrufi
mrb kizlar 42 haftaya girdi bebegim normal dogmaya niyeti yok gibiydi ama ben israrla normal istiyodum cati muayenesi falan yapmamisti siz mutlaka yaptirin sonra cok cekersiniz bi suni sanci verecekleri gunun oncesi tuttu normal sancim 5 dk dusene dek gitmedim hastaneye ama kanamam olmaya basladi gittik esim annem beni nst bagladilar sonra dr dogum basliyo sancin guzel dedi acilma varmi bakacam dedi ve bakti hic acilma olmamis catim darmis meger birazdaha bekle olmazsa sezeryan dedi ozel odaya aldilar beni doguma hazirladilar hemsireler 1 saat daha cektim sanciyi yine geldi dr bakti yine acilma olmamis ve sezeryana karar verdik bosuna cektim okadar sanciyi kizlar o yuzden dr mutlaka cati muayenesi isteyin yapsin ve sezeryana girdim ameliyathane buz ben yaniyorum korkudan soguktan titremeye basladim hemen serum bagladilar sakinlestirici vurdular genel istiyodum epidurala ikna ettiler ve epidural sezeryan oldum hissedecem diye korkudan ne yapacagimi bilemedim ama hic hissetmedim hazirlik yapiyoz dedi doktorum meger beni kesmisler haberim yok az sonra bebegim kollarimdaydi butun cektigim acilar bitti o anda bebegmi temizlediklerini giydirdiklerini herseyini izledim iyiki genel olmamisim bebegim gitti 15 dk sonrada benii aldilar odama esim ayilmisin dedi bende hic bayilmadim epidural oldum sizden once gordum dedim okadar mutluyduki esim annem herkese haber vermisler ben gelene kadar bi baktim 1 saat sonra tum akrabalarim nekadar sevenim varsa hastanedeydi bebegimi emzirdim hemen cok guzeldi hersey 15 gun oldu agrilarim bitti sayilir bebeklerimiz hayirli saglikli olsunda hersey unutuluyo kizlar inanin ben unutuyom kucagima alinca kokusunu icime cekince bitiyo hersey cok konustum anlatilmaz yaaaaaaa yasanir bu duygu darisi herkese soracaginiz sorular varsa sorun kizlar herkese hayirli dogumlar

gözün aydın canım..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
darısı tüm isteyenlerin başına olsun..

gozun aydın sızlere hayırlı evlat olur ınsallah...
darısı basımıza...

Gecmis olsun. Allah bagislasin canim ins..

gözünaydın canım allah analı babalı büyütüsün

canım geçmiş olsun gözün aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eğlesin inşallah valla ohh ne güzel anlatmışsın doğumu canım inşallah bizlerde senin gibi güzel geçiririz o saatleri

gözün aydın olsun darısı başıma :))

gözün aydın,analı babalı büyüsün.darısı başımıza.bende sabırla bekliyom güzel kızımı.:hulya:

Ne güzel anlatmışsın heşeyi bir solukta okudum. Tebrik ederim, Allah uzun ömür versin bebeğine ve size. Bende çok sıkıldım artık biran önce doğsun istiyorum, onunla oynamak istiyorum, istiyorum, istiyorum....

Canım Rabbim analı babalı buyutsun darısı başımıza olsun.bende hep merak ediyordum sakinleştirici türü bir şey yapıyorlarmı diye yapıyorlarsa iyiymiş.

Çok sevindim
Allah analı babalı etsin
Darısı başımıza
Epidural rahattı diyosun yani?

X