çok sağol canım 3 ay bitecek kısmetse... Bebek sahibi olmaya karar verdiğin zaman hamile kalmadan önce mutlaka doktora git anlat durumunu, korkularını... O zaman istersen kan pıhtılaşması için test de istersin. Zaten düzgün bir doktora gidersen ve bebek sahibi olmak istediğini söylersen bazı basit testleri yapacaktır... Ama kafanda kurma, bunu bir problemmiş gibi düşünme... Yaşadığımız aslında çok sıradan bir şey araştırma sonuçlarına baktığın zaman.
tabi ki öle.ama işte insan uzuluyor.ama en buyuk tesellim cennette bekleyenim var.inşallah allah yuzmuzu guldurur bir sure sonra
9 haftalık bebeğimi hiçbir neden yokken kaybettim.10 gun oldu.hala kendime gelemiyorum.ama çevreme karşı atlatmış gözüküyorum .aklıma geldilçe hala ağlıyorum.2, bebeğimde de aynı sorunları yaşarım diye cok korkuyorum.zaten su andada dusunmuyorum.bı süre.benim gibi olanlar varsa bana yardım ederlerse cok sevınırım.benim 2, gebeliğimde genetik test diye bısey duydum onu yaptırmam gerekir mi
9 haftalık bebeğimi hiçbir neden yokken kaybettim.10 gun oldu.hala kendime gelemiyorum.ama çevreme karşı atlatmış gözüküyorum .aklıma geldilçe hala ağlıyorum.2, bebeğimde de aynı sorunları yaşarım diye cok korkuyorum.zaten su andada dusunmuyorum.bı süre.benim gibi olanlar varsa bana yardım ederlerse cok sevınırım.benim 2, gebeliğimde genetik test diye bısey duydum onu yaptırmam gerekir mi
6 haftalık gebelik rüyam son 4 gündür kabusa döndü. Önce azalarak artan hcg ardından dış gebelik şüphesi sancılar şimdide hızla dibe vuran hcg . 724 ten 238 i gördük bugün Allah'a sığındım şaşkınım ilk gebeliğim bugün artık kanama bekliyorum allahım ne günlerden ne günlere geldim geçen hafta bugünlerde içim kıpır kıpırdı. Hayırlısı diyorum dua ediyorum
Seni çok iyi anlayabiliyorum canım yaa aynı şeyleri bende yaşadım. 7 haftalıkken bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar. İçim kan ağlarken dışarıya karşı dirençli olmaya gayret ediyordum çok acı bi olay şimdi ikinciye hamile kalmak istiyo muyum istemiyo muyum bende bilmiyorum
Amin canım inş. hangi hastane hangi bölümdü gittiğin_?
19 şubatta dusuk yaptim bende 7 haftalikti. Dusunmuyoduk zaten supriz ooldu ama sevincim 1 hafta sürdü. Benim adetim gecikti ama sonrasında 18 nisan da oldum. Yeni bitti doktora gitsem mi acaba uygun bir zaman yada ne bileyim önerisi olur mu acaba
geçmiş olsun canım, düşük yada kürtajdan sonra rahimin kendini toplayabilmesi için zaman gerekiyor..bu süreçte regl zamanları ve miktarının değişmesi,gecikmesi normal,bu yüzden doktorlar 3 ay kadar korunun diyorlar,tabi ki de doktora danışmakta fayda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?