• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kaybettim

çok sağol canım 3 ay bitecek kısmetse... Bebek sahibi olmaya karar verdiğin zaman hamile kalmadan önce mutlaka doktora git anlat durumunu, korkularını... O zaman istersen kan pıhtılaşması için test de istersin. Zaten düzgün bir doktora gidersen ve bebek sahibi olmak istediğini söylersen bazı basit testleri yapacaktır... Ama kafanda kurma, bunu bir problemmiş gibi düşünme... Yaşadığımız aslında çok sıradan bir şey araştırma sonuçlarına baktığın zaman.

ne guzel çok sevındım adına.evet bende 2 ay sonra dusunuyorum hamile kalmadan önce uzun uzun konusucam doktorla.evet aslında doktorlara gore sıradan.ılk bebeklerde gayet normal dıyorlar.nedeninibile araştırmıyoruz diyorlar.ama ıste ınsan cok uzuluyo::(((ılk ögrendıgımzı andan ıtıbaren bızım ıcımıze hep kız olacağı doğmuştu.kızmız dıye sevıyorduk karnımı.adı bıle hazırdı.elif olucaktı adı.

9 haftalık bebeğimi hiçbir neden yokken kaybettim.10 gun oldu.hala kendime gelemiyorum.ama çevreme karşı atlatmış gözüküyorum .aklıma geldilçe hala ağlıyorum.2, bebeğimde de aynı sorunları yaşarım diye cok korkuyorum.zaten su andada dusunmuyorum.bı süre.benim gibi olanlar varsa bana yardım ederlerse cok sevınırım.benim 2, gebeliğimde genetik test diye bısey duydum onu yaptırmam gerekir mi

Gecmis olsun cnm ayni olay gecen ay benimde basima geldi. 9 haftalikken kalbi durmus. O zamandan beri bende kendimi toparlayamiyorum. Ilk hamileligimdi hic boyle bir olay yasayabilecegimizi bile dusunmuyoduk. Insan o uzuntuyle ne yapacagini gercekten sasiriyo. Bir daha ayni olayi yasamaktan cok korkuyorum. Ama ilk olmasina ragmen bnm doktorum genetik test istedi ki zaten istemeseydi ben yaptralim dicektim. Bizim ailemizde boyle birsey yasayan kimseyi duymamis olsak bile bende kan pihtilasmasi cikti. Bir sonraki hamileligmde igneye baslicaz. Sen bilirsin tabi ama ablanda da varsa ben senin yerinde olsam test yaptiririm. Zaten suanda artk yapabilecegimiz bsy yok maalesef.

bebeğini kaybeden herkese geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın diyorum bende eylul ayında kaybettım 8 haftam dolmustu sata gore ama 5. hafta boyutlarında ve kalp atısı olmadıgı ıcın kürtaj oldum bende cok uzuldum cok zor zamanlr gecırdım uzun sure agladım aklıma geldıkce ama sonra zamanla kendime geldim ilk adet bı hafta gec oldugu ıcın 2 bucuk ayın sonrasında yanı 2 adet sonrası dr um korunmayı bırabılecıgımı soyledı hıc bır teste gerek duymadı hormon tahlılıne bıle gerek yok dedı iyimi yapıo kotumu bılemıorum sonrasında kontrlumde rahım agzı yarasıda cıktı ama dogum yapmadıgım ıcın bi işlem yaptırmadım gebeliğe engel degıl dıyorlar bı ayda tam ovulasyon donemınde ılac kullandım derken 3 ay korunmasız surecte hamıle kalamadım daha ınsallah tekrar yıne olur ve bu sefer saglıklı olur hepımızınkı

6 haftalık gebelik rüyam son 4 gündür kabusa döndü. Önce azalarak artan hcg ardından dış gebelik şüphesi sancılar şimdide hızla dibe vuran hcg . 724 ten 238 i gördük bugün Allah'a sığındım şaşkınım ilk gebeliğim bugün artık kanama bekliyorum allahım ne günlerden ne günlere geldim geçen hafta bugünlerde içim kıpır kıpırdı. Hayırlısı diyorum dua ediyorum

9 haftalık bebeğimi hiçbir neden yokken kaybettim.10 gun oldu.hala kendime gelemiyorum.ama çevreme karşı atlatmış gözüküyorum .aklıma geldilçe hala ağlıyorum.2, bebeğimde de aynı sorunları yaşarım diye cok korkuyorum.zaten su andada dusunmuyorum.bı süre.benim gibi olanlar varsa bana yardım ederlerse cok sevınırım.benim 2, gebeliğimde genetik test diye bısey duydum onu yaptırmam gerekir mi

Vücudumuzda ki herşeyin bir sebebi vardır allahın izni ile de bi çaresi bence 2.yi düşünmeden bi doktora git hatta bi kaç doktora git nedenin araştır çünkü zor ve güç bi acı en azından temkinli bi bekleyiş içine girersin.ama üzülme çünkü teyzem 7 çocuk düşürdü üst komşumda 4 düşünebiliomusun nasıl acılar ama allah çok büyük şimdi ikisinindeçocukları var biri evlendi biri oklula gidiyor gerşeyin hayırlısını iste ve temkinli ol dışarıya güçlü gözükme sen güçlü ol ki bebeğin sana tutunsun

6 haftalık gebelik rüyam son 4 gündür kabusa döndü. Önce azalarak artan hcg ardından dış gebelik şüphesi sancılar şimdide hızla dibe vuran hcg . 724 ten 238 i gördük bugün Allah'a sığındım şaşkınım ilk gebeliğim bugün artık kanama bekliyorum allahım ne günlerden ne günlere geldim geçen hafta bugünlerde içim kıpır kıpırdı. Hayırlısı diyorum dua ediyorum

allah yardımcın olsun kardeşim en çok korktuğum şeyler böyle bekleyişler

Seni çok iyi anlayabiliyorum canım yaa aynı şeyleri bende yaşadım. 7 haftalıkken bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar. İçim kan ağlarken dışarıya karşı dirençli olmaya gayret ediyordum çok acı bi olay şimdi ikinciye hamile kalmak istiyo muyum istemiyo muyum bende bilmiyorum

Seni çok iyi anlayabiliyorum canım yaa aynı şeyleri bende yaşadım. 7 haftalıkken bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar. İçim kan ağlarken dışarıya karşı dirençli olmaya gayret ediyordum çok acı bi olay şimdi ikinciye hamile kalmak istiyo muyum istemiyo muyum bende bilmiyorum

Bu korkuyu atmak zor ..aralıkta kürtaj oldum :43: ben geçen aydan itibaren denemelere başladım ilk ay olmadı ama olsaydı herhalde kalp atışı alana kadar hatta doğana kadar sürekli tedirgin olurdum... hamile kaldığım an o korkular saracak beni yine biliyorum ama olsun anne olmak istiyorum benn... Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın bize...sende korkuya kapılacaksın ama bu fikri erteleme derimmm

Amin canım inş. bende aynı durumdayım sürekli erteliyorum dediğin gibi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum :S

arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum...aynı şeyleri yaşamış biri olarak sizi o kadar ii anlıyorum ki...okurken tekrara aynı şeyleri yaşadım sanki ve size moral olabilirim belki diye yazmak istedim...4 yıl önce ilk hamileliğimde 9 haftalıkken kaybettim bebeğimi...12 haftalık olması gerekiyordu,kontrole gittiğimizde 9.haftada kalbinin durduğunu söyledi...oysa ki bi önceki kontrolümüzde kalp atışlarını almıştık herşey yolunda demişti doktorum...hastane başıma yıkılmıştı sanki o an...ben heyecanla kalp atışlarını tekrardan duymayı bekleken o 3 hafta önce bırakıp gitmişti beni meğer...çok zor bi süreçti,toparlamam uzun sürdü..bi sürü doktor dolaştım mutlaka bi sebebi olmalıydı sorguladım durdum kendimi...doktorlara göre normal bi durumdu,ilk hamilelik olağandı ama ben rahat değildim aynı şeyleri tekrar kaldıramazdım...iyi bi doktor buldum önce, 3 kez aynı durumu yaşadığımı söyledim,iyiki de öyle yapmışım diyorum şimdi...hemen üniversiteye gönderdi tüm genetik testlerin yapılması için..sonuç kan pıhtılaşması çıktı,ilaç ve iğne kullanmam gerekiyordu hamileliğim boyunca...korunma süresi bittikten sonra nerdeyse 1 yıl boyunca hamle kalamdım bu seferde....tekrar hamile kaldığımı öğrendiğimde sevinemedim bile tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye...iğneye başladık hemen doktorum beni 15 günde bir kontrole çağırıyordu..kontrole giderken yaşadığım korkuyu anlatamam yine bişi olmuşmudur diye ağlayarak giriyordum her seferinde içeriye...allahıma şükür onca sıkıntı,korku ve endişeye değdi kızım şimdi 2.5 yaşında.....sizde şansa bırakmayın derim ben gerekirse yalan söyleyin benmim gibi bu testlerin yapılmasını sağlayın..allah isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip eder umarım...

Amin canım inş. hangi hastane hangi bölümdü gittiğin_?

canım ben izmir'deyim...internetten ege üniversitesinin doktorlarını araştırdım...önce özele gittim o da tahlillerim için üniversiteye gönderdi..sende bulunduğun yerin üniversite hastanesine yada doktoruna gidebilirsin.genetik bölümü üniversitelerde var bildiğim kadarıyla..

19 şubatta dusuk yaptim bende 7 haftalikti. Dusunmuyoduk zaten supriz ooldu ama sevincim 1 hafta sürdü. Benim adetim gecikti ama sonrasında 18 nisan da oldum. Yeni bitti doktora gitsem mi acaba uygun bir zaman yada ne bileyim önerisi olur mu acaba

19 şubatta dusuk yaptim bende 7 haftalikti. Dusunmuyoduk zaten supriz ooldu ama sevincim 1 hafta sürdü. Benim adetim gecikti ama sonrasında 18 nisan da oldum. Yeni bitti doktora gitsem mi acaba uygun bir zaman yada ne bileyim önerisi olur mu acaba

geçmiş olsun canım, düşük yada kürtajdan sonra rahimin kendini toplayabilmesi için zaman gerekiyor..bu süreçte regl zamanları ve miktarının değişmesi,gecikmesi normal,bu yüzden doktorlar 3 ay kadar korunun diyorlar,tabi ki de doktora danışmakta fayda var...

geçmiş olsun canım, düşük yada kürtajdan sonra rahimin kendini toplayabilmesi için zaman gerekiyor..bu süreçte regl zamanları ve miktarının değişmesi,gecikmesi normal,bu yüzden doktorlar 3 ay kadar korunun diyorlar,tabi ki de doktora danışmakta fayda var...

Tesekkur ederim.
Bugün gidecektim doktorum hastanesini değistirmiş:(

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii

Back