- 7 Haziran 2009
- 3
- 0
- 52
- Konu Sahibi karadut...
merhaba 2 gün önce 17 haftalık bebeğimi kaybettim çıldırmak üzereyim...ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba 2 gün önce 17 haftalık bebeğimi kaybettim çıldırmak üzereyim...ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
bebeğim 17 haftalıkken kalbi durdu ve 4 gün önce suni sancıyla doğum yaptım hepinize çok teşekkür ederim ama acımla başa çıkamıyorum umarım zamanla başarırım
1 hafta önce muayene sırasında ben de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 8 haftalık hamileydim ve ilk bebeğimdi. Sizler gibi çok isteyerek hamile kalmıştım. genetik testler yapılacak 15 temmuzda sonuçları alıcak kalbim çok ağrıyo kafam da çok karışık sabırla kabullendim ancak pek kendimde değilim desteğinizi ve firkirlerinizi bekliyorum. Rabbim hepimize yardım etsin ...