bebeğimi kaybettim.........

çok üzüldüm kardeşim başın sagolsun rabbim hiç bir kuluna kaldıramıyacağı bi yük yüklemez senin ve bu durumda olan diğer kardeşlerim için tek duam rabbim size sabır ve bundan sonra hayırlı evlatlar versin tekrar başın sağolsun.

hepinize teşekkürler kızlar. bu acı inanın unutulmuyor,hafiflemiyor.sadece bununla yaşamayı öğreniyorsun o kadar.hala çok üzgünüm.
tüp bebekti bebeğim.4. denememde kavuşmuştum.hep kaybedecekmişim gibi geliyordu korkuyordum.tam artık iyice anne olacağıma inandığım anda kaybettim bebeğimi.hiç ummadığım bir anda.
rabbim bir daha ne zaman kısmet eder bilmiyorum ama anne olmaya bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok acı.tekrar hemile olmayı çok istiyorum.hem de eskisinden daha çok.küçülen karnımı gördükçe gözyaşlarımı tutamıyorum.meğer ne çok alışmışım yavruma.
Allahım sen bu acıyı bir daha yaşatma. sadece bana değil hiç kimseye....
kalbinin durma sebebi araştırılıyor.sonuçların çıkması 3-4 ayı bulacakmış.ancak bebeğimin kordonu dolaşıkmış doğduğunda .beslenememiş olması sebep olmuş olabilir dediler.
tekrar hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için......

allah sabır versin canım inşallah rabbim hepimizin duasına karşılık sana bi bebiş verir tüm dualarımız sizlerle

:emir_bebek:CANIM YA BU HABERLERİ OKUYUNCA İÇİM ACIYOR.HEPİMİZ KADER ARKADAŞIYIZ BENDE 28 HAFTALIKKEN KAYBETTİM CANLARIMI.AMA HAYAT DEVAM EDİYOR VAZGEÇMEK YOK.SENİ COK İYİ ANLIYORUM BENİM İLK GEBELİĞİM 6HAFTALIKKEN BİTTİ .DEVAMLI KANAMAM OLUYORDU.İKİNCİ GEBELİĞİMDE 4 AYA KADAR KANAMALI DEVAM ETTİ .DOKTORUM İKİZ GEBELİKLERDE BUNUN NORMAL OLDUGUNU SÖYLEDİ.ÖZEL GİTTİĞİM İÇİN COK GÜVENDİM NE BİR TAHLİL NE BİR TANSİYON ÖLÇÜMÜ HİÇ BİRSEY YOKTU DAHA ÖNCE BÖYLE BİR TECRÜBEM YOKTU Kİ KIYASLAMA YAPAYIM.YANLIZ KUZENİM ANTEPTE DOKTORDU ARA ARA ONA GEBELİĞİMİN YOLUNDA GİTTİĞİNİ SÖYLÜYORDUM.BENDE FARKINA VARMADIM CANLARIMIN BENİ 15 GÜN ÖNCE BIRAKIP GİTTİKLERİNİN.KONTROLE GİTTİĞİMDE BANA GAYET RAHAT BEBEKLERİN ÖLMÜŞ YAPILACAKLARI KONUSALIM DEDİ SOKLARA GİRDİM KONUSAMADIM EĞER İSTERSEN 10 GÜNLÜK VAKTİN VAR O ZAMANA KADAR KARAR VER NORMAL DOGUM YAPALIM DEDİ. HEMEN BASKA DR GİTTİM EVET ÖLMÜŞLERDİ 15 GÜN ÖNCE ODA ONAYLADI.KUZENİMİ ARADIM ATLA ANTEBE GEL HEMEN BENDE GÖRECEĞİM DEDİ HEMEN YOLA CIKTM 4 SAAT SONRA ANTEPTEYDİM KOMAYA GİRMEK ÜZEREYMİŞİM AMA BEN FARKINDA DEĞİLDİM SU AN YASIYORSAM ÖNCE RABBİM SONRA KUZENİMİN SAYESİNDE HEMEN SEZERYENE ALDILAR AMELİYATTA ÖLMEMDEN COK KORKMUS BENDE HERSEYDEN HABERSİZ AGLAYARAK GİRDİM AMELİYATA O AN SADECE BEBEKLERİNİ DÜŞÜNÜYOR İNSAN KENDİNİ DEĞİL.İŞTE BÖYLE DOKTOR SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ COK ACI CEKTİM AMA SİMDİ İYİYİM. ARTIK TEDAVİME BAKACAĞIM SENDE ÖYLE YAP.YILMAYALIM ARKADASIM RABBİM BİZEDE VERECEK İNŞALLAH ÜZÜLME ....:emir_bebek::emir_bebek:

canım yavrum ne hakkım varsa sana helal olsun.varlığınla bana dünyanın en güzel duygusunu yaşattın.gidişinle yıkıldım.....çok üzgünüm.mutsuzluğumu anlatacak kelime yok bu dünyada.onunla var oldum sanki ben.artık yaşamıyorum.....

28 kasımda 21 haftalık hamileyken suni sancıyla doğurdum minicik yavrumu.nefessiz öylesine işte...........
kalbi duralı annesiyle vedalaşalı 1 hafta olmuş.zaten şüpheleniyordum.minik kıpırtılarını hissetmez olmuştum ama hiç kötüye yormadım.iyidir benim yavrum dedim.dr un verdiği tarihte randevuya gittim.gerisini anlatmaya gerek yok.sözün bittiği yerdeyim.........

allah sabırlar versın canım.ne dıyecegımı bılemıyorum....

kaybedeli 33 gün oldu.Hala içim yanıyor.dün ilk defa bir yılbaşında hissizdim.gelecek için heyecanlanmadım.bişiy beklemiyorum sanki...
bu sene bana başka hangi acıları getirecek acaba dedim?
psikolojim bozuldu iyice...
isyan etmiyorum asla tövbe...
Allahım en kısa zamanda kucaklarımızı doldur biz kullarını sevindir, acılarımızı hafiflet....

allah yardımcın olsun cnm buda gecer uzulme allahım yavrunun acısını ona bır kardes vererek hafıfletsın ınsallah

sağolun kzlar girmiyordum bu topiğe günlerdir.

bugün sağlık ocağından bir ebe aradı beni.neden kontrole gelmediğimi sordu.tansiyon ve kilo ölçtürmem gerektiğini söyledi.boğazım düğümlendi.zor konuştum ben bebeğimi kaybettim dedim zorla.telefonu kapattım ve başladım ağlamaya.Allahım çok üzgünüm hala içim yanıyor.............
tedaviyle olmuştu zaten bebeğim 4. tüp bebek denememdi.
çok korkuyorum çok....ya tekrar hamile kalamazsam?hiç kendi bebeğimi öpüp koklayamazsam?kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Eşim bile beni anlamıyor.Çok üzülüyormuşum, boşunaymış,çok uzatıyormuşum...........ben günün her saati o kötü günü yaşıyorum.her anı gözümün önüne geliyor.çok aptalca evet ama karnımda en ufak bir hareket olsa anlık da olsa boş bulunup kendimi hala hamile sanıyorum.sonra tabi acı gerçeğin farkına varıyorum.merhaba acı hayat............

canım benım rabbım sabır versın ve tekrar kısa zamanda nasıp ets çok zor bı acı..............ben de iki sene önce 24 haftalıkken kaybettım gerçekten acını anlıyorum hala yureğım sızlıyor yazını okuyunca ........kendını toparla canım ve yenıden başla.........erkekler bızım gıbı değil eşimde bıkaç zaman sonra bana da öyle soledı onlar daha rahat toparlıyo ama anneler ole değil.....annelik başka..............inş yenıden olacak ve bu acılarını bır nebze de olsa unutacaksın bıran once toparlan canım .....................

gerçekten çok zor arkadaşım yazını okuyunca tutamadım gözyaşlarımı Allahım sabır versin sana ve senin gibi melekleri yanından ayrılan annelere ama merak etmeyin melekleriniz emin ellerde Rabbim herşeyi görüyor ve biliyor en kısa zamanda da yüzünü güldüreceğine eminim arkadaşım.
babalar hiçbir zaman anneler kadar olamazlar biz canımızdan can katıyoruz ama eşinde artık üzülme diye böle diyordur canım.anlayışlı ve sabırlı ol bol bol dua et meleğin inşallah en kısa zamanda gelecek arkadaşım.dualarımız seninle

Canım inan hepimiz aynı duyguları paylasıyoruz yazdıkların bizlerinde yaraları her bir tesadüften kanıyor.ama allah bizede verecek insallah biz daha cok kıymetini bileceğiz yavrularımızın sabırlı ol.en kısa zamanda yeniden denersin.........

canım bebeğim.sen benim tek mutluluk kaynağımdın, hayallerimdin,benimdin.Artık taşıyamıyorum bu hüzünü........

vay beni ağlarım aman Alim ağlarım yana yana...
hayde hayde ağlarım yana yana
derdimi diyeceğim
aman Alim hiç derdi olmayana
hayde hayde hiç derdi olmayana...

Ah gidi karadeniz...
aman Alim suların ne karadır
hayde hayde suların ne karadır
senin de benim gibi
aman Alim yüreğin mi yaradır??
hayde hayde yüreğin mi yaradır...

gemiler yanaşmaz mı aman alimm
sandallar dolaşmaz mı
hayde hayde sandallar dolaşmaz mı

sil gözünün yaşını aman Alim..
ayrılan kavuşmaz mı??
hayde hayde ayrılan kavuşmaz mı???

başın sağolsun üzülme o seni cennette bekliyor olacak rabbim en kısa zamanlı sana yeniden nasip eder inş

X