bebeğimi kaybettim.........

canım basın sagolsun ne dıyebılırımkı hıc bısey tesellı etmez senı edemez allah sabır versın arkadasım

canım başın sağolsun allah sana sabır versin hayırlısıyla inşallah tekrar birgün yüzün güler

inanmıyorum yaa ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm başın sağolsun allah sana ve eşine sabır versin canım :KK43:(

ÇOK üzüldüm çok.....Allah yüreğindeki acıyı tez zamanda dindirsin ve sabır versin inşallah..allah nasıl dilerse öyle oluyor işte..isyan edemeyiz..dualarımız ve umutlarımızla dilerim çok güzel yarınlar bizleri belkiyordur!!!

BENİMDE KELİMELERİM TÜKENDİ KADER ARKDAŞIM SÖZYLECEK TEK SÖZ ALLAH'TAN BOL SABIRLAR.... AcINI ÇOK İYİ ANLIYOR VE İÇİMDE HİSSEDİYORUM BENDE 5.5 AYLIK KAYBETTİM ERKEN DOĞUMLA MALESEF KADER ARKDAŞLIĞIMIZ BURADAN VE BENİMDE TÜP BEBEKTİ...... EKLİYORUM SABIRLI, GÜÇLÜ. DİMDİK VE UMUTLU OLMALIYIZ... Allah inşallah acılarını hafifletecek melekler gönderecek bize.... biliyorum , umut ediyorum...

Ne mutluki bizim meleklerimiz var ne mutluki bu yüce duyguyu kısada olsa tatdık neleri var ya şöyle bir dön etrafına bak cnm ve şükret.......

sevgiyle kal.........

a.s.

allahımmmm ne diyeceğimi bilemiyorum başın sağolsun rabbim sana sabırlar versin çok zor tahmin edebiliyorum en kısa zamanda tekrar anne olursun inşallah dualarım seninle çok üzgünüm

canım başın sağolsun çok zor rabbim sabır versin düşük yaptığımda nekadar üzülüyoruzki sen onu hissettin onunla 5 ay yaşamıssın çok zorr rabbim sana çok büyük sabır versin inşaallah rabbim biran önce kucağını doldursun

Allah sabır versin başın sağolsun.sağlığına bişey olmasın! inşallah bidahaki bebeğini sağlıkla kucağına alır yaşadığın bütün acıları unutursun.

canım yavrum ne hakkım varsa sana helal olsun.varlığınla bana dünyanın en güzel duygusunu yaşattın.gidişinle yıkıldım.....çok üzgünüm.mutsuzluğumu anlatacak kelime yok bu dünyada.onunla var oldum sanki ben.artık yaşamıyorum.....

28 kasımda 21 haftalık hamileyken suni sancıyla doğurdum minicik yavrumu.nefessiz öylesine işte...........
kalbi duralı annesiyle vedalaşalı 1 hafta olmuş.zaten şüpheleniyordum.minik kıpırtılarını hissetmez olmuştum ama hiç kötüye yormadım.iyidir benim yavrum dedim.dr un verdiği tarihte randevuya gittim.gerisini anlatmaya gerek yok.sözün bittiği yerdeyim.........

allah sana sabır dayanma gücü versin başın sağolsun canım..umarım rabbim bu acını unutturacak yeni bi bebiş gönderir yakında...:CüvCüv:

ya bu ne ya ne guzel hamilelik haberleri aliyorduk ne oldu ya bu kacinci arkadas bebegini kaybeden sana ve tum boyle arkadaslara ALLAHTAN sabir diliyorum canim insallah rabbim ikizler nasip eder uzme kendini olurmu:1hug:

canım yavrum ne hakkım varsa sana helal olsun.varlığınla bana dünyanın en güzel duygusunu yaşattın.gidişinle yıkıldım.....çok üzgünüm.mutsuzluğumu anlatacak kelime yok bu dünyada.onunla var oldum sanki ben.artık yaşamıyorum.....

28 kasımda 21 haftalık hamileyken suni sancıyla doğurdum minicik yavrumu.nefessiz öylesine işte...........
kalbi duralı annesiyle vedalaşalı 1 hafta olmuş.zaten şüpheleniyordum.minik kıpırtılarını hissetmez olmuştum ama hiç kötüye yormadım.iyidir benim yavrum dedim.dr un verdiği tarihte randevuya gittim.gerisini anlatmaya gerek yok.sözün bittiği yerdeyim.........

umarım bir nebze olsun su serper bu mübarek taziye sabret bacım allah yar ve yardımcın olsun. dilerim yaradan hakkında herşeyin hayırlısını versin

Resulullah efendimizin taziye mektubu şöyledir:
Allahü teâlâ sana selamet versin! Ona hamd ederim. Herkese iyilik ve zarar, yalnız Ondan gelir. Allahü teâlâ, sana çok sevap versin. Sabretmeni nasip eylesin! Onun nimetlerine şükretmenizi ihsan eylesin! İyi bilmeliyiz ki, kendi varlığımız, mal, servet, kadın ve çocuklarımız, Allahü teâlânın, sayısız nimetlerinden, tatlı ve faydalı ihsanlarındandır.

Bu nimetleri, bizde sonsuz kalmak için değil, emanet olarak kullanmak, sonra geri almak için vermiştir. Bunlardan, belli bir zamanda faydalanırız. Vakti gelince, hepsini geri alacaktır.

Allahü teâlâ, nimetlerini bize vererek sevindirdiği zaman, şükretmemizi, vakti gelip geri alınca da, sabretmemizi emreyledi.

Senin bu oğlun, Allahü teâlânın tatlı, faydalı nimetlerinden idi. Geri almak için sana emanet bırakmış idi. Şimdi, geri alırken de, sana çok sevap, iyilik verecek, acıyarak, doğru yolda ilerlemeni, yükselmeni ihsan edecektir.

Bu ihsana kavuşabilmek için sabretmeli, Onun yaptığını hoş görmelisin! Kızar, bağırır, çağırırsan, sevaba kavuşamazsın ve sonunda pişman olursun.

İyi bil ki, ağlamak, sızlamak, belayı geri çevirmez, üzüntüyü dağıtmaz. Kaderde olanlar başa gelecektir. Sabretmek, olmuş bitmiş şeye kızmamak gerekir. Allahü teâlâ, hepinize selamet versin!

canım arkadaşım.......
rabbim sabır kuvvetini arttırsın.....
ve seni en tez zamanda umutlandırsın inşaallah....

canımm çok üzüldümm,,Rabbim sabırlar versin canımmmsenağlamasenağlama
bundada vardır bir hayır canımm benide bilirsin az çok aynı şeyleri yaşadımmsenağlamasenağlama..Rabbimm sabrımızı arttırsın bunları unutacak başka acı vermesinnn:Saruboceq:

canım benim. allah sabır versin. çok zor gerçekten.daha önce bende yaşadım bilirim ve her kötü haberle aklıma gelir. allah sana güç versin canım.

canım inanamıyorum...başlığını görünce şok oldum.....canım benim allah sabır versin...gerçeketen diyecek söz bulamıyorum...senağlamaallah bir daha yaşatmasın inşallah....

X