bebeğimi kaybettim.........

Canım benim başın sağolsun inanki başlığı görünce dondum kaldım.Allah sabır versin bi tanem.Kendini toparlamaya çalış Allaha emanet ol.

basın sag olsun canım bu bebegi ne kadar arzuladıgını bunun için ne mücadeleler verdigini cok iyi biliyorum bitanem allah sabır versin bogazım dügüm dügüm oldu senağlama

Cnm ya çok uzuldum nerdeyse yolu yarılamışken bu çok kotu allah sabır versn :KK43: nasıl oldunu tahmın edebılıyorum

Butterflys resmen şoktayım ve inanamıyorum ya, nasıl olur, Allahın verdiğinden aldığından sual olunmaz ama çok çok çok üzüldüm, tabiki beterin beteri var inşallah hayırlısı budur demekten başka çare yok canım benim :çok üzgünüm:

canım başın sağolsun zor cok zor bende 22. haftada kaybettim kızımı .olayı yasadığım gün hemşire yanıma gelip ellerimi sımsıkı tutup bende 8.ayda kaybettim bebeklerimi unutma onlar şimdi cennette demişti.unutma canım cennette bebeklerimiz.allah sabır versin.

öncellikle başın sağolsun.Bende doğumuma 1 ay kalmıştı bebeğimi kaybettiğimde.sabırlı ol bu durumda sabırlı olmak çok önemli ve 4 ay sonra kızıma hamile kaldım şuan 3 yaşında.Üzülme rabbim birdaha çocuk nasip eder inş.

Canım başın sağolsun senağlama Allahım sana sabır versin,versin ki en kısa zamanda kendini toparlayıp tekrar bebişine kavuşursun!

başın sağolsun canım.
çok ama çok üzüldüm ben..
benimde 16 haftalık bir kaybım var ama 4 ay sonra tekrar hamile kaldım..
dualarım seninle:teselli:

canım benim başın sağolsun, allah tekrar yaşatsın hamileliği en kısa zamanda inşallah,allahım sabırlar versin...

canım ya geçmiş olsun başın sağolsun ne denir ki bu durumda allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bir daha yaşatır bu mutluluğu ve sonunda meleğini kucağına alırsın ama artık seninde bir şefaatçin var ahirette buda tesellin olsun canım

canım çok geçmiş olsun ne desek boş seni rahatlatmaya yetmez acını unutturmaya. çok üzüldümmm

arkadaşım başın sağolsun gerçekten sözün bittiği yer....
zannediyorum ivf gebelikti senin sanki bir kaç sefer tüp bebek bölümünde denk geldim gibi hatırlıyorum...
meleğin seni cennette karşılayacak orada kavuşacaksınız şefaatçin olacak tek tesellin bu olsun canım benim...

cok uzuldum arkadasım basın sagolsun
allah sana ve esıne uzun ömürler versın
uzulme nolur dıycem ama tabı bu zor
ama sabret bugunlerde gececek
allahım en kısa zamanda acını unutturup bır bebekle suslensın kollarını ınsallah
bende nısan annesıydım
ama melek oldu nısan bebeklerımız

X