bebeğimi kaybettim.........

butterfly 's'

gözümdeki yaşsın bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
2.784
8
canım yavrum ne hakkım varsa sana helal olsun.varlığınla bana dünyanın en güzel duygusunu yaşattın.gidişinle yıkıldım.....çok üzgünüm.mutsuzluğumu anlatacak kelime yok bu dünyada.onunla var oldum sanki ben.artık yaşamıyorum.....

28 kasımda 21 haftalık hamileyken suni sancıyla doğurdum minicik yavrumu.nefessiz öylesine işte...........
kalbi duralı annesiyle vedalaşalı 1 hafta olmuş.zaten şüpheleniyordum.minik kıpırtılarını hissetmez olmuştum ama hiç kötüye yormadım.iyidir benim yavrum dedim.dr un verdiği tarihte randevuya gittim.gerisini anlatmaya gerek yok.sözün bittiği yerdeyim.........

canım arkadaşım başın sağolsun.çok üzgünüm şok oldum başlığı görünce.canım benim sebeb neymiş bişi söylendimi sana .:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah.............

cok uzuldum gercekten gecmis olsun allah sabir versin canim n kisa surede tekrar hamile olursun insallah

Off be arkadaşım yaaaa... Nisan annesi olacaktın ordan hatırlıyorum seni, bir de doğum yapmış herkese temenni ettiğin güzel dileklerinden... O herkese dilediğin tüm güzellikler seni de bulur inşallah, Nisan gelmeden hamile kalırsın inşallah yeniden.. Allah sabırlar versin..

Bitanem başın sağolsun. Allah sabır versin. Hiç kolay değil. Offf offfffffff.. senağlama senağlama senağlama

canımmm rabbim sabır versin sana inşallahhh hiç kolay değil offffffff

en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir evlat versin canım inşallahhh

başın sağolsun cabnım.. o bebeğin sana ahirette şefaat etcek.. size hep dua etcek...unutma o bi melekti..

Canımsın ya gerçekten sözün bittiğini yer....İnan ne yazacağımı bilemiyorum başlığı görünce hem çok şaşırdım hemde çok üzüldüm..Rabbim en kısa zamanda inşallah tekrar nasip eder nolur dirayetli ol herşeyin hayırlısı ...buda senin imtihanım arkadaşım rabbim belkide sabrını sınıyodur ..umudunu sakın yitirme canım birincisini veren allahım emin ol ikincisinide verir dualarım herzaman seninle canım sakın isyan etme anne olacağın gün emin ol birgün mutlaka gelicek...

ben ne diyeceğimi bilmiyorum bunun tesellisi olamaz dediğin gibi sözün bittiği yer rabbim sana sabır versin başka ne denirkisenağlama

basın sagolsun cnm cok uzuldum allah bir daha ne sana ne hicbirmize yasatmasın cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum. insallah allahım biran once sana guc verir atlatman icin.
acil sifalar cnm

Başın sağolsun, çok ama çok üzüldüm:çok üzgünüm:
Allah bir daha böle acılar yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…