- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 38
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
Merhabalar ben yeni üye oldum siteyi kullanmayi cokta bilmiyorum ama burada bir suru anne ve anne olmayi bekleyen isteyen arkadaslar var ve herkes yasadiklarindan bir tecrube yaziyo bende yazmak konusmak benim gibi yasayanlar varsa bilgilerini almak istoyorum.32 yasindayim 11 yasinda saglikli bir oglum var cok sükür. 17+5 haftalık kızım karnımda öldü 15 gun oncesi dr kontrolumuzde hersey cok guzel gelisimi herseyi harika demisti kızımiz olacagini soyledi cok sevindim dunyalar benim olmustu sanki 15 gun sonra tekrar gittigimizde bebegimin kalbi durmustu o an dunyalar basima yikildi hersey bitmisti kan tahlillerimde tsh hormonum düsmustu ayrica miyomumda vardi ertesi gun normal dogum yaptim kızim dogdu herseyi sapasaglam butun azaları eksiksizdi.babamin kucagina defin ettik ben kendime gelemiyorum bir an olsun aklimdan atamiyorum guzel kizimi hayallerimi benim gibi yasayan varmi ne yaptiniz sonrasinda tekrardan saglikla bebeginizi kicaginiza alabildinizmi ne olur bilgilerinizi benimlede paylasin