- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 103
- 30
- Konu Sahibi Mavipatikk
-
Böyle buldumcuk gibi yaşarsan daha çok bunalırsın.
Okurken ben bunaldım sen hiç sıkılmıyor musun çocukla yapışık yaşamaktan ?
kusura bakmayın, nefes alamadım bi an.........
Malesef ben de nefes alamıyorum artık almak istediğim için nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda tecrübeli arkadaşlara danışmak icin konu açtım. Durumumun detaylarini üstteki diger yorumumda görebilirsiniz.
bu konularda kv dahil anneleri, yaşlıları dinledim,
bebekken ağladı korkma gazdır dedıler, haklı cıktılar,
buyurken bişi oldu şundandır dediler haklı cıktılar,
onla ro yolları bizden çoook önce geçmişler, saygı duydum ve genel anlamda ıkısıne de bırakırken rahat olmaya alıştım,
siz de bırakın, çok çok fazla her detaya takılmışsınız, bu sadece sizi yıpratır unutmayın, sağlık günler dilerim :)
Ek olarak belirtmek istedim biraz araştırınca detayli sonuçlar edindim ve psikologlara göre 2 yaşına kadar kesinlikle çocuk kisa sureli de olsa bırakılmaması gerektiğini öğrendim yani benim sürekli çocukla beraber 'yapışık' yaşamam buldumcukluk muymus yoksa psikologlara göre olmasi gereken zaten bu muymus oku lütfen!Böyle buldumcuk gibi yaşarsan daha çok bunalırsın.
Okurken ben bunaldım sen hiç sıkılmıyor musun çocukla yapışık yaşamaktan ?
Sanırım bu cocuktan çocuğa anneden anneye değişiyo haklısın :/ bidaha düşüneyim ilk başlarda kısa süreli bi deneyeyim hemen ulaşacak bi mesafeden oluyosa bi giderim is arkadaslarima sürekli bahane uyduruyomus gibi görünmek istemiyorum gerçekten ama bebeğim böyle zor anlatamıyorum ki :) deneriz baktık olmuyo bizimki de yirtinarak aglarsa yapacak bisey yok gidemem en kötü. Benimki de seninki gibi biberon emzik yok kendi oral tatmini için emmek istiyor az sık emiyor sütü alıyor yani her seferinde oyun yapmak gibi değil de az sık emerek hem sut hem oral tatminini gideriyo beyfendi :)Seni anliyorum.. benim kizim tam 2yasinda ben haaaalaaa kimselere birakamiyorum. Evin altindaki eczaneye bile ugramaya cekiniyorum birine birakip dusun. Bebekken de boyleydi buyuynce duzelir sandim duzelmedi.
2 aylikken de dehset sacardi hala da oyle iste.
Bi keresinde dayanilmaz dis agrilari cekmistim 1 dk bile uyuyamamistim agzimda soguk su tutmadan 10 sn bile duramyordum. Tum geceyi suyla gecrdgmden uyuyamamistm. Aglayip zirlamaktan nefes alamyordum.. o zaman kizimj anneme birakip disciye gitmistim bi o zaman biraktim.
Bi deee kuzenimin dugunune gitmistik 3aylikken 1saat durur geliriz diye dusunmustuk. Annem aramisti hemen gelin cocuk katiliyo morariyo seni istyo korkuyorm diye. Nasil geldigimizi bilememsitk dugunden..
Kizim da emzik ve biberon hicc kullanmadi. Hep memeyi koydu onlarin yerine. Hala meme emiyor ve nasil biraktrcam diye dusunuyorum cunku artik beslenme de degil duygusal bi aclik yuzunden emiyor oyun olsun diye emiyor yada..
Bence yine gitme. Cocuk eger durmayan bi cocuksa sen de rahat edemezsin. Gordugum kadariyla evet..rahat edemezsin. O 2 saatlik gezmelere akan annelerin rahatliginda degiliz cunku biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?