Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım senii öyle iiyi anlıyorumki bende 4 nisanda düşük yaptım bebegimi ilk ultrasyonda gördügüm günün akşamı kaybettim okadarr zorr kiii yazarkenn vee yazını okurkenn içim acıdııı yaşadıklarımız zorr ama yapıcak bişe yok ALLAH birdaha yaşatmasın bazenn halal içimde sanıyorum sonraa düşmeseydi şu kadar olmuştu diyorum piskolojisi bozuluyo inanın ama rabbim sabrını veriirr bundada vardır bi hayır diyorum kısmet degilmiş diyorum sende öyle düşün canımm ALLAHA emanett olll herşey gönlüncee olsunn
inşallah canım benim hakkında hayırlsıı oldun tatlım ya inan çok üzüldüm fazla anlatıpta yaranı deşme.kıyamam ben sana canım benim olur yine Allahın ziniyle sıkma canını o kist de ilaçla kaybolur üzülme sakın
teşekkür ederim canım amin inşallah yaşamayız derdini bi nebze olsun ortak olabildiysem ne mutlu bana insan burda rahatlıyo okadar iyi insanlar varkii insanın yüregine su serpiyolar güzel yüreklerine ellerine saglık herkezinn kendine iyi bak canım :1hug:sağol arkadaşım sana da geçmiş olsun.. senin içinde zordur tabii insan ilk hamile olduğunu öğrenince çok mutlu oluyor keşke böyle şeyler olmasa ama oluyor işte inş bidaha yaşamayız canıma.s.
canım benım cok üzüldüm allahım sabırlar versın inşaallah bır dah bu acıyı yasamazsın
bende şaşırdım o kistle nasıl hamile kaldın.üüzlme canım stres yapma en azından şimdilik dinlen ara ver bebek çalışmalarına rahim kendini bi toparlasın canım.sonra tekrar denersin o zaman inşallah sonuna kadar Rabbim hayırlısı ile devam ettirir hamişliğini.kıyamam ben sanaaaaaa :a.s.
teşekkür ederim canım amin inşallah yaşamayız derdini bi nebze olsun ortak olabildiysem ne mutlu bana insan burda rahatlıyo okadar iyi insanlar varkii insanın yüregine su serpiyolar güzel yüreklerine ellerine saglık herkezinn kendine iyi bak canım :1hug:
ece seni yerim kız ben canım benim ben seni çok seviyorum bitanem tabi ki destek olacam sana öyle değilmi Allah inşallah canım sana da en kısa zamanda bi tane daha sidikli versin :)inşallah rabbimden bunu içtenlikle diliyorum canım benim dualarım seninle bunu unutma .a.s.
ecenur bu durumda söylenecek ne var bilemiyorum kelimeler bulmak bile şuan bana zor geliyor Rabbim sabrını versin ama beterini düşünerek yinede şükretmeli Allaha sığınmalısın tatlım Rabbim tekrarını yaşatmasın ve tez vakit sana tekrar hamişliği yaşatır inşallah