1bucuk aylik bir kizim var.Sezer yan olduğum için durum gelmedi ve mama verdik.bir ay boyunca hem emzirdim durum olduğu kadar hemde mama verdim hakim bir ay bitince bir kaç gün arka arkaya memyi hic istemedi.bu durum biber ona alistgini gösterdi tabii.hemşirenin harfi oyla tekrar memeye döndürmek için 2 hafta hic biberon almadim.medela marka klasik biber onla verdim ama çok agladi.malum artik di sari cikmaya başlar im ve ben olmadgmda bebeğe bakanlar biber onla vermek zorunda kaldi.son durum beni etmiyor ama en fazla 5-6 dk sonra ya uyuma kalio yada kendi cekio.bende doyurmak için uykudayken biber onla mama veriyorum yada sagdigim sütü veriyorum.ama bu boyle gitmez tekrar biber ona alisacak gibi.benim sormak istediğim şey 2 ay bitiminde yada 3 aylikken daha güzel emer mi uyumadan?çünkü biraz gözü acil emsedoyar gibi geliyor.sagdigimda 60ml geliyor.bazen 90 bazen 30 da geldiği oluyor.eğer tamamen memeyi birakirsa sagarak ne kadar sure sut verebilirim?2-3 aylik bebek kaç dakikada doyardoğar?birde uyku durumu var .uyku düzeni yok şuan ne zaman tam doyarsa ozmn uyuyor.bende emzirirken sirf biraz daha hemşin diye arada az az uyum aşina izin veriyorum çünkü emerken uyandiramiyorum.ağlamaya basliyo bu sefer de memeyi istemiyor.banayardimci olacak birivarmi?lutfeeeennnnnn