Bebeğimi düşürdüm. Bu kanama ardından adet döngüm ne durumda olacak

betusss343

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
25
10
34
5 haftalık düşük yaptım. Yani kimyasal gebelikti. Beta düzgün artmadıı. Kendi kendinede düştü. Oysa ne mutlu olmuştum duyduğumda. Hemen ailemize sevdiklerimize haber verdik. (Buradan bu durumu ilk yaşayacaklara sesleniyorum. Lütfen hemen söylemeyin sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olduktan sonra söylemeniz daha doğru. Yoksa etrafımızdakileri de üzüyoruz). Yoğun kanamamı yaşadım. Adet olur gibi. Doktor metiler verdi bide. Onu da 3-4 gündür kullanıyorum. Neredeyse bitiyor kanamam artık. Bundan sonra sizlerde döngü nasıl ilerledi. Bu kanamayı adet gibi mi saymalıyım. Normalde hep düzenlidir elbette düzen biraz bozulmuştur artık diye düşünüyorum. Neler olacak bilmek istiyorum. Mesela bu ay tekrar hamile kalma şansım var mı? Teşekkür ederim.

Merhaba bende 5 haftalık gebeyim ve değerim düşüyor kanamam başlayacakmış kısa sürede… acaba sizin kanamanız kaç gün sürdü ? Ve evet şuan olan kanamayı adetten sayacaksınız

Merhaba bende 5 haftalık gebeyim ve değerim düşüyor kanamam başlayacakmış kısa sürede… acaba sizin kanamanız kaç gün sürdü ? Ve evet şuan olan kanamayı adetten sayacaksınız
Geçmiş olsun. 2 gün kahverengi sildikçe gelen bir lekelenme ardından kırmızı döndü. Kırmızı halde 6. Günümdeyim şuan. Ama dediğim gibi şuan gelmiyor bile. Aynı adet dönemi uzunluğu gibi oldu. Bundan sonra kahverengiye dönüp bir süre o devam eder mi bilemiyorum.

Geçmiş olsun. 2 gün kahverengi sildikçe gelen bir lekelenme ardından kırmızı döndü. Kırmızı halde 6. Günümdeyim şuan. Ama dediğim gibi şuan gelmiyor bile. Aynı adet dönemi uzunluğu gibi oldu. Bundan sonra kahverengiye dönüp bir süre o devam eder mi bilemiyorum.
Allah yardımcımız olsun çok iğrenç bir duygu

Beta HCG değeriniz kaçtı ölçtürdünüz mü hiç neye göre düşük yapıyorsunuz acaba :KK43:

Benimde 4 aylık deneme sonucunda oldu ilk gebeliğimdi 218 den betam düşüyor doktorum korunma kanaman bittikten sonra yumurtlaman hemen olur dedi kimyasal sonrası çok fazla kişi takip eden aylarda hamile kalıyormuş doktorum öyle söyledi

Benimde 4 aylık deneme sonucunda oldu ilk gebeliğimdi 218 den betam düşüyor doktorum korunma kanaman bittikten sonra yumurtlaman hemen olur dedi kimyasal sonrası çok fazla kişi takip eden aylarda hamile kalıyormuş doktorum öyle söyledi
Aynen benimki de benzer şeyler söyledi. Sadece bu ay korun ve bir toparlan, sonrasında devam edebilirsin dedi. İlk gebelikte bu düşüşler çok normal , vücut bir alışma sürecine hazırlık yapabilir dedi

Çok şükür ki rabbim bizi senelerce bekletmeden hamile kalabildiğimizi gösterdi vardır bundada Rabbimin bir bildiği psikolojik olarak çok zor kabullenmek çok zor çevremdekilere söyledim ben de aileme falan herkes aşırı sevindi şimdi ise herkese kimyasal gebeliğin açıklamasını yapıyorum çok acı..bir daha tövbe ağzımı bıçak açmayacak bir süre Rabbim nasip ederse 🙏

X