Canim surekli evde tutman hem senin icin hemde bebegin icin iyi degil saatlerce cik disarda gez diyemem ama kucuk kucuk havanin uygun oldugu saatlerde yarim saat bi saat cikar hem sen hava al hemde o alsin cunku havaya disariya alismasi lazim sonrasinda cok zorlanirsin havaya alismadi icin en kucuk biseyde hasta olur ben 40 ciktikdan sonra kisdi 5 10 dk bile olsa balkona terasa cikardm saglikla buyutKızlar 62 günlük bebeğim var eşim annemlere gitmeme bile izin vermiyor hasta olur diye bende çok bunaldım evde sizce bebeğimi ne zamn dısarı çıkarmalıyız yada gezmeye onunla ne zamn gitmeliyim bu yüzden eşimle çok kavga ediyoruz beni anlamıyorum çok bunaldım artık 4 aylık olsun öyle git diyor bana emir vermesinden de bıktım artık
Bebeğin aşılarının tamamlanmasını bekleyemeyiz ki bebekleri çıkartmak için, hakeza 2 yaşından önce tamamlanmiyor. Ayrıca insanlara bebeğe dokunmayın opmeyin demek de ayıp degil, olmamalı.bu sen pissin anlamına gelmez ki el kadar yavru korumak zorundayız. Valla ben de bebeğim olmadan diyemem diyordum bal gibi de diyorum. Dokunmadan sevsek, alismasin, bir şey ikram etmeyin başkasından da alır sonra diye kendimce aciklamalar yaparak. E sonra ben bebeğimin hastalığına aglayacagima bırakıyorum insanlar beni kumaşın ne yapayım yani.Bebegin asilari tam olmadigi icin risk altinda maalesef. Annenize gittiginizde mutlaka konu komsu da gelir, malum bebek geldi sevecekler. Hastasi sagliklisi elini yikayani yikamayani... uyarsaniz bir turlu uyarmasaniz cocugun sagligi tehlikede. Dudaginda ucukla bir bebegi open komsu kadin cocugun felc gecirmesine sebep olmustu,gecen haberlerde vardi. Yani,risk buyuk. Balkona cikarabilirsiniz. Temiz hava alabilecegi yere arabayla gidebilirsiniz. Ama siz bunaldiysaniz, bebegi 20 dk bile olsa guveneceginiz kisiye birakin markete gidin. O bile iyi gelecektir.
Sağol cnm BnmCanim surekli evde tutman hem senin icin hemde bebegin icin iyi degil saatlerce cik disarda gez diyemem ama kucuk kucuk havanin uygun oldugu saatlerde yarim saat bi saat cikar hem sen hava al hemde o alsin cunku havaya disariya alismasi lazim sonrasinda cok zorlanirsin havaya alismadi icin en kucuk biseyde hasta olur ben 40 ciktikdan sonra kisdi 5 10 dk bile olsa balkona terasa cikardm saglikla buyut
Okul cagina kadar asilar devam eder bu arada. Bizlerin kastettigi onemli enfeksiyonlara karsi vurulan asilar, bu da 4-6 ay civari. Rapelli asi bunlar. Ilk dozda koruma saglamaz kaldi ki bazen asi tutmaz. Cam fanustan bahsedilmedi yazilarda. Evi yeterince havalandirmazsak ayni havayi soluyup durmasi da fena. Yabancilara karsi yerinde uyarilarinizi yapabiliyorsaniz cok guzel. Her anne bunu yapamiyor. Bazen istese de yaptirmiyorlar. Konu sahibi cok kisa bir metinle durumunu anlattigi icin haliyle genis cerceveden yorumlar yazildi. Ama yazilarda olmayan anlamlari cikarmayalim.Bebeğin aşılarının tamamlanmasını bekleyemeyiz ki bebekleri çıkartmak için, hakeza 2 yaşından önce tamamlanmiyor. Ayrıca insanlara bebeğe dokunmayın opmeyin demek de ayıp degil, olmamalı.bu sen pissin anlamına gelmez ki el kadar yavru korumak zorundayız. Valla ben de bebeğim olmadan diyemem diyordum bal gibi de diyorum. Dokunmadan sevsek, alismasin, bir şey ikram etmeyin başkasından da alır sonra diye kendimce aciklamalar yaparak. E sonra ben bebeğimin hastalığına aglayacagima bırakıyorum insanlar beni kumaşın ne yapayım yani.
Benim öyle sınırlarım yok bebeğim ve ben ne zaman toparlanirsak o zaman çıkarız diye düşünüyorum. Çünkü onun da benim de güneşe ve farklı bakterilere ihtiyacımız var . Şuan hemileyim doğumum Ekim'de olacak Allah nasip ederse o yüzden öyle dışarda pek plan yapılacak havalar değil. Bence doktora eşinizle birlikte gidin ve doktorun yanında sorun zaten hiç bir doktor aman çocuğu dışarı çıkarmayın hasta olur demezKızlar 62 günlük bebeğim var eşim annemlere gitmeme bile izin vermiyor hasta olur diye bende çok bunaldım evde sizce bebeğimi ne zamn dısarı çıkarmalıyız yada gezmeye onunla ne zamn gitmeliyim bu yüzden eşimle çok kavga ediyoruz beni anlamıyorum çok bunaldım artık 4 aylık olsun öyle git diyor bana emir vermesinden de bıktım artık
Tatlim benim kızım kis bebeği olmasina rağmen 15 günlük başladım çıkmaya şımdı 5 aylik ben her yere götürüyorum bence alissin artık dışarı çıkartınKızlar 62 günlük bebeğim var eşim annemlere gitmeme bile izin vermiyor hasta olur diye bende çok bunaldım evde sizce bebeğimi ne zamn dısarı çıkarmalıyız yada gezmeye onunla ne zamn gitmeliyim bu yüzden eşimle çok kavga ediyoruz beni anlamıyorum çok bunaldım artık 4 aylık olsun öyle git diyor bana emir vermesinden de bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?