Bebeğimi boş yere mi kaybettim.

Sen zaten tek drla kalmamışsın.
Drun garantilemek için seni başka dra yönlendirmekle de önlemini almış. İyi yapmış.

Ayrıntılı ultrasonda üzüm denildiyse öyledir.
uzun süre inceleyip öyle teşhis koyuyorlar çünkü.

Riskli bi durum görmediği için de 3 ay sonra gebelik düşünebilirsin demiş belli ki.

Sağlıklı bir bebeğin olması dileğiyle
Düşünme artık bunları..

Bence kese durumu kotu ise zaten o dusmeye meyillidir. Olan olmus hayiflanmakta mantiksiz. Allah size bir dahakini guzel bir bebek nasip etsin. Esiniz ve siz iyi bir labratuara gidin onun sperm kalitesi sekli basi vsine bir de genetik baktirin derim.kurtaj sonrasi rahim filmi onemlidir bana gore. Anestezili kesinlikle anestezili rahim filmi de cektirin. 3 ay sonra hamile de kalmayin. Bu surecleri gecirin biraz rahminiz toparlansin eger olumlu ise hersey 6 ila 8 ay sonra yine deneyebilirsiniz.ama 3 ay oncesi folik asiti ihmal etmeyin. Nisasta ve unlu sekerli gidalar az tuketin meyve sebze agirlikli beslenin haftada 200 gr balik yada kirmizi et yiyin. Akali orani yuksek suyu bol icin. Guzel gunler gecirmeniz dilegiyle

Üzüm gebeliği 13.haftaya kadar bekletilmez ki tanı kondugunda anda sonlandırılır.ki doktorun dediği dogru üzüm gebeliği genelde patolojide met sonuc vermiyor.tanı anında b hcg niz kactı ???

İnternetten 2-3 yazı okuyup çözmüşsünüz gibi gözüküyor bu işi. 2 doktor görmüş sizi, hastaneye yattığınızda sizi takip eden hemşireler vs de vardır sonuçlarınızı gören. Kimse gönüllü değildir zaten gebelik sonlandırmaya. Niye kötüyü düşünüyorsunuz ki? Yanlış teşhis olduğunu düşünmüyorum açıkçası bu anlattıklarınızdan

Çok geçmiş olsun.Bu önemli kararı nasil sadece bir gün içinde,bir doktor da karar kildiniz çok merak ediyorum?Allah sabır versin

Çok üzüldüm geçmiş olsun ama bence gidip doktorla tekrardan konuşun yani yanlış tedavi yanlış bulguysa şikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…