- 10 Ağustos 2022
- 108
- 43
- 13
- 20
Hmm kusura bakmayın çok soru soruyorum ama size ne kadar korunmalısınız demişti doktorYok aslında beklemedim ama hamile kalmam 1 seneyi buldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm kusura bakmayın çok soru soruyorum ama size ne kadar korunmalısınız demişti doktorYok aslında beklemedim ama hamile kalmam 1 seneyi buldu
Merhaba ben kürtaj olalı 5 Ay oldu ve bu ay hamile olduğumu öğrendim acaba tekrae eder mi çok korkuyorumPatalojideki sonuç yanlış cikmaz
Böyle bir tecrübem yok ama olumlu düşünün İnshaAllah güzel olur herşeyMerhaba ben kürtaj olalı 5 Ay oldu ve bu ay hamile olduğumu öğrendim acaba tekrae eder mi çok korkuyorum
İnşallah haftaya çarşamba randevum var . İnsan kötü bir şey yaşayınca psikolojisinden o etkiyi atamıyor ☹Böyle bir tecrübem yok ama olumlu düşünün İnshaAllah güzel olur herşey
Merhabalar. 4 haftalık gebeyim perşembe günü kan verdim beta 605 Ken 2 gün sonrası 2532 çıktı. Pazartesi tekrar kan vericem. Mol gebelik riski olabilir mi bu durumdaMerhaba bende parsiyel mol gebelik dendi kurtajdan bir hafta önce pembe akıntım geldi kese var dedi kan tahlili sonucum 4300 tü tek kese vardı 5+3 günde. bir hafta sonra kanama oldu doktor düşmüş dedi kürtaj aldi patolojide parsiyel dendi kurtajdan bir hafta sonra değerim 183 sonraki hafta 8.7 çıktı siz tekrar hamile kaldınız mı nasil oldu süreç ne zaman hamile kaldınız ilk gebeligim sağlıklı illaki bir yıl beklememiz lazimmi ben hala mol olduguna inanmıyorum
Kötüyü düşünmeyin hemen belkide ikiz gebeliktir bunu anca doktorunuz soyleyebilir inşallah sorunsuz kucağınıza alirsinizMerhabalar. 4 haftalık gebeyim perşembe günü kan verdim beta 605 Ken 2 gün sonrası 2532 çıktı. Pazartesi tekrar kan vericem. Mol gebelik riski olabilir mi bu durumda
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Kötüyü düşünmeyin hemen belkide ikiz gebeliktir bunu anca doktorunuz soyleyebilir inşallah sorunsuz kucağınıza alirsiniz
Özel bir yıl dedi devletteki doktor hemen ilk ayda değerim düşmüştü 5. Ayda tekrar hamile kaldimHmm kusura bakmayın çok soru soruyorum ama size ne kadar korunmalısınız demişti doktor
O mol gebelik değildi oda düştü ama bende pıhtılaşma varmışÖzel bir yıl dedi devletteki doktor hemen ilk ayda değerim düşmüştü 5. Ayda tekrar hamile kaldim
Son durumunuz ne oldu bende ilk düşük boş ikinci mol gebelik ilkini bilmiyorum 1 sene korunun dedi foktorDurum guncellemesi yapmak istedim
Hamile kaldım 6 ay sonra ama bebeğimin kalbi 8. Haftada durdu ve kürtaj olmak durumunda kaldım ama bu sefer mol gebelik değildi çok hastalandım enfeksiyondan kaynaklanabilir dediler genetik test verdik sonuç bekliyoruz bir bebegim var sağlıklı ve iki düşük oldu inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırım ve sağlıkla kucahimiza alırız bu süreçte öneriniz varsa çok sevinirim şunu yap dediğiniz bir aey varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum