• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi böcek ısırdı

nergisyusuf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
2
1
1
32
Merhaba. Kızlar bebegimi 1 ay önce tahtakurusu ısırdı ama yerleri hala kırmızı gecmedi iyileşmiyor bi türlü. Doktora gideceğim ama bide buraya yazmak istedim benzer sorunla karşılaşan varmı diye.

Benimkilerde 15 ayliklarken sivrisinek isiriyordu doktor stilex krem vermisti iyi geliyor arastirabilirsiniz ısırdığı zaman hem kasinmayi hemde kızarıklık gideriyordu geçmiş olsun

Benimkilerde 15 ayliklarken sivrisinek isiriyordu doktor stilex krem vermisti iyi geliyor arastirabilirsiniz ısırdığı zaman hem kasinmayi hemde kızarıklık gideriyordu geçmiş olsun
Canım çok sağol. Peki sizdede iyileşesi geçmi oluyordu beni rahatsız eden geç iyleşmesi yerlerinin geçmemesi çünki.

Canım çok sağol. Peki sizdede iyileşesi geçmi oluyordu beni rahatsız eden geç iyleşmesi yerlerinin geçmemesi çünki.
Tabiki sürer sürmez geçmiyordu ama aklıma geldikçe sürüyordum 3,4 güne geçiyordu sivrisinek ısırığı için tabi siz en kısa zamanda doktora görünün bence ama kalbinizi ferah tutun çok bi mikrop vs kötü bisey olacağını düşünmüyorum

Back