Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Kızlar bebegimi 1 ay önce tahtakurusu ısırdı ama yerleri hala kırmızı gecmedi iyileşmiyor bi türlü. Doktora gideceğim ama bide buraya yazmak istedim benzer sorunla karşılaşan varmı diye.
Benimkilerde 15 ayliklarken sivrisinek isiriyordu doktor stilex krem vermisti iyi geliyor arastirabilirsiniz ısırdığı zaman hem kasinmayi hemde kızarıklık gideriyordu geçmiş olsun
Benimkilerde 15 ayliklarken sivrisinek isiriyordu doktor stilex krem vermisti iyi geliyor arastirabilirsiniz ısırdığı zaman hem kasinmayi hemde kızarıklık gideriyordu geçmiş olsun
Tabiki sürer sürmez geçmiyordu ama aklıma geldikçe sürüyordum 3,4 güne geçiyordu sivrisinek ısırığı için tabi siz en kısa zamanda doktora görünün bence ama kalbinizi ferah tutun çok bi mikrop vs kötü bisey olacağını düşünmüyorum